Efterlod bizar besked i naboens bilrude: Nu hyldes hun

06/05/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
En to-do liste har vakt stor opsigt på de sociale medier.

Mest læste i dag

Det er ikke altid at det bliver vel modtaget, når man fortæller folk hvad de skal gøre - i denne situation bliver en kvinde dog hyldet, efter at have efterladt en noget anderledes to-do liste på naboens bil. Det skriver Daily Star.

En mand som ikke havde nok i én kvinde, kørte dobbeltløb, så han både var sammen med sin kæreste og en anden kvinde i samme ejendom. Det skulle han nok ikke have gjort. 

Den kvinde som manden var sin kæreste utro med, opdagede nemlig hans bedrageri - til hende havde han sagt at de havde slået op. Det ville hun ikke finde sig i, så hun tog straks handling. 

"Ikke i den rækkefølge"

På en ‘to-do’ liste skrev hun hurtigt to punkter ned, hvorefter hun satte listen i ruden på den anden kvindes bil. 

“To- do. Jeg har b***** din kæreste. Han sagde i havde slået op. Jeg bor i 5D. 1. Vask din bil. 2. Drop din kæreste (ikke i den rækkefølge). 

Her kan du se hele sedlen, som nu er gået viralt. Foto: Instagram

Nu er den anderledes beskd gået viralt. Billedet af hendes to-do liste blev delt på en Instagram-profil, hvor det på kort tid fik 1200 likes. Hun får også mange kommentarer med på vejen. 

“Hvem end hun er, så har jeg brug for at hun er min bedste ven”, skriver en til billedet.

“Det her er legendarisk - jeg er dog ikke sikker på at jeg ville fortælle hvor jeg bor”, skriver en anden. 

En tredje skriver at vedkommende ville købe hende en drink. 

Historien melder desværre ikke om modtageren fik streget begge punkter på to-do listen, eller om sedlen blev enden på kæresteparrets forhold.