Ekspert afslører årsagen bag 'hagehuller' - men det får folk til at rase

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er utilfredshed at spore.

Mest læste i dag

I stedet for at tilbyde sin taknemmelighed til videnskabsmand Hank Green, er der i stedet mange, som nu ønsker, at han ikke havde gjort sig den ulejlighed at uddybe den mystiske verden af hagehuller.

Han forklarede konceptet og dykkede ned i dette noget obskure emne med detaljerede fakta, uden at lade noget ligge.

Hank har i en video, han delte som svar til en anden TikTok-brugers video, hvori han viser sine huller i hagen og spurgte: "Hvad er det her?"

Green fortæller, at hagehuller er forårsaget af din mentalis-muskel.

"Det er i din hage, og det er meget mærkeligt. Du har identificeret en mærkelig muskel korrekt. Godt gået," siger han og tilføjer:

"Næsten alle muskler i din krop forbinder en knogle med en anden knogle. Dine knogler trækker i hinanden, det er sådan, du bevæger dig."

"Der er andre muskler, som f.eks. lukkemuskler, der bare rykker i sig selv. Hjertet er en helt anden slags muskel - det rykker i sig selv for at pumpe blodet rundt."

"I vores ansigt har vi en masse muskler, som ikke er forbundet med andre knogler."

Foto: Twitter/@mayaisfiya

Han forklarer herefter, at mentalis-musklen er forbundet fra knogle til hud, hvilket er årsagen til de fordybninger, den laver på din hud, når du spænder den.

"Når du spænder musklen, så rykker det. Det rykker i huden og skaber de små folder."

I kommentarfeltet har mange delt deres rædsel og afsky ved det, de lige har hørt. Der er sågar flere, der klager over, at de ellers muligvis kunne have gået hele deres liv uden at have hørt det.

"Tak! Tal aldrig mere om dette," skriver en.

"Det gør mig kvalm," klagede en anden.

"Jeg er så ked af, at jeg nu ved dette," kommer det fra en tredje.

Anbefalet til dig