Ekspert afslører: Prins Harrys indrømmelse har bragt hans familie 'i fare for selvmordsbombere'

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prins Harrys indrømmelse kan have bragt ham selv og hans familie i fare, da han har hævdet, at han har dræbt 25 medlemmer af Taliban i Afghanistan.

Mest læste i dag

Prins Harry har hævdet, at han har dræbt 25 medlemmer af Taliban, da han var udsendt i Afghanistan, hvilket ekspert Will Geddes har kaldt for 'umodent'.

Geddes har advaret om, at prins Harrys afsløring ikke blot har tiltrukket opmærksomhed fra Taliban, men at det også har øget 'faren for selvmordsbombere' for ham og hans familie.

"Prins Harry, der hævder at have dræbt 25 medlemmer af Taliban, har hævet hans, hans kones og børns trusselsniveau betydeligt ift. jihadistiske trusler," lyder det fra Geddes ifølge Daily Star.

"Ingen, der nogensinde har opereret i konfliktzoner, afslører nogensinde den slags information."

Hertil forklarede Geddes, at det hold af sikkerhedsfolk, der har ansvaret for prins Harry, hertuginde Meghan Markle og deres børn bliver nødt til at operere vilkårligt, for ikke at vise tegn på mønstre, der gentages.

Mønstre, der bliver gentaget, kan føre til, at de bliver bragt i livsfare, efter Taliban-styrker har hånet prins Harrys påstande og kaldt ham for en 'stor taber'.

"Hr. Harry! Dem, du dræbte, var ikke skakbrikker. De var mennesker, der havde familier, der ventede på deres tilbagevenden. Blandt afghanernes mordere er der ikke mange, der har din anstændighed at afsløre deres samvittighed og tilstå deres krigsforbrydelser," lød det fra Anas Haqqani, der leder af Taliban i Afghanistan.

"Sandheden er, hvad du har sagt; Vores uskyldige folk var skakbrikker for dine soldater, militære og politiske ledere. Alligevel blev du besejret i det 'spil' med hvide og sorte 'firkanter'."

Geddes har tilføjet, at prins Harry har forøget den trussel, der er mod både ham og hans familie.

"Denne risiko, han nu har forstærket, er truslen mod ham selv, men også mod hans kone og børn, og for en, der siger, at han ønsker at forblive privat og vil gemme sig i skyggerne, trækker dette virkelig mere lys på ham end er nødvendigvis," sagde han.

Anbefalet til dig