Ekspert: Disse stjernetegn er mest tilbøjelige til at være utro

15/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Shutterstock.com
En ekspert afslører nu, hvilke stjernetegn, der er mest tilbøjelig til at være utro.

Mest læste i dag

Nogle mennesker har stor tillid til astrologi og mener, at ens stjernetegn kan afgøre, om man er tilbøjelig til at være utro i et forhold. Mens mange måske tænker, at generaliseringen omkring, at et bestemt stjernetegn er prædisponeret for utroskab, er noget vrøvl, hvad nu hvis der var forskning, der understøttede det?

Datingwebsitet for gifte mennesker, Ashley Madison, foretog en undersøgelse blandt mere end 21.400 af deres medlemmer for at afdække træk, der er forbundet med utroskab.

Resultaterne omhandlende stjernetegn er ganske overraskende, skriver Mirror.

Ifølge undersøgelsen er det de stædige stenbukke (Capricorns), man skal holde øje med, når det kommer til utroskab. Websitet, hvis slogan er "Livet er kort - Hav en affære!", analyserede også antallet af nye tilmeldinger over en femårig periode og bemærkede en stigning på 8,1% mellem december og januar.

Stenbukke er født mellem den 22. december og den 20. januar, så det ser ud til, at de enten bruger deres fødselsdage som inspiration til utroskab eller lader sig rive med af den festlige og nyårsstemning.

For at forstå lidt mere om resultaterne har Mirror talt med Inbaal Honigman, kendt clairvoyant og astrolog, der sagde følgende:

"Hvert stjernetegn har en forskellig grund til at blive forelsket og være utro! Vandtegn som Krebsen, Fisken og Skorpionen er meget romantiske og elsker at være sammen med nogen."

"Ildtegn som Vædderen, Løven og Skytten er meget passionerede og har brug for en partner i sengen med dem. Lufttegn som Vandmanden, Vægten og Tvillingerne er intellektuelle og nyder at have en partner at tale med og gå i biografen med. Jordtegn er praktiske og mener, at to kan leve lige så godt som en."

"På samme måde er forskellige tegn utro af meget forskellige årsager og på meget forskellige måder. Et lufttegn kan have et forhold til nogen, de aldrig har mødt, fordi de finder dem intellektuelt stimulerende. Det er måske ikke teknisk set utroskab, men de er mentalt hengivne til den person. Et vandtegn kan blive fanget i følelser og forestille sig, at de falder for en ny, mens den kolde virkelighed senere viser, at det kun var en illusion. Jordtegn tiltrækkes af stærke personligheder, så de ville være utro med nogen, der er smukkere eller rigere end deres partner. Ildtegn kan være utro, hvis øjeblikket er rigtigt."

Når Inbaal Honigman reflekterede over Ashley Madisons undersøgelse, tilføjede hun:

"Stenbukke kan måske være dem, der er ærlige nok til at indrømme utroskab, men også uærlige nok til at begå utroskab - dette er en meget specifik karakteristisk for stenbukke. Hvis du dater en stenbuk, skal du vide, at de er konkurrencemindede, så de har brug for den bedste partner."

Normalt er det dog tvillingerne, der anses som dem, der er mest tilbøjelige til at være utro, fordi tvillingen er et dobbelttegn og godt kan være lidt twofaced, fortalte hun.

Desuden nævnte hun også skorpioner, som et af de stjernetegn, der er tilføjelige til at være utro.

Anbefalet til dig