En DNA-test har ødelagt hans 18 år lange ægteskab: 'Jeg kan ikke holde ud at se på min kone'

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En DNA-test har vendt op og ned på hans liv, og han ved ikke, hvordan han skal komme videre.

Mest læste i dag

Den knuste mand har været sammen sin kone, Kelly, i 20 år. I 18 af disse år har de været gift. Han har det hårdt, men han siger, at han ikke kan forestille sig et liv uden hende. Det skriver Mirror.

Parret blev forelskede, da de var kolleger efter universitetet. Kort tid efter besluttede de sig for at starte en virksomhed sammen.

Et år efter at have startet på deres virksomhed, blev de gift, men et 'stort skænderi', som handlede om deres virksomhed, to måneder inde i deres ægteskab, fik ham til at forlade deres fælles hjem.

To uger efter deres skænderi blev han kontaktet af Kelly, og de formåede at blive forsonet. Det var også på dette tidspunkt, at de fandt ud af, at hun var gravid med tvillinger.

Parret har været 'uadskillelige' lige siden, og har stået overfor flere vanskelige situationer sammen, men de har altid været der for hinanden gennem tykt og tyndt.

Derfor var det også hele hans liv, der ramlede, da han via en DNA-test fandt ud af, at han ikke er biologisk far til parrets tvillinger. Han konfronterede sin kone med dette, som endelig afslørede, hvad der skete i de to uger, hvor de levede hver for sig.

"Kelly har grædt og undskyldt konstant. Hun har fortalt mig, at i den tid, hvor vi var for hver sig i starten af vores ægteskab, drak hun sig fuld og var sammen med en tilfældig fyr, og at hun ikke har været mig utro siden," afslører han i et indlæg på Reddit.

"Tillidsbruddet har gjort mig helt desorienteret. Jeg sagde til Kelly, at jeg har brug for tid til at tænke mig om, og jeg bor i øjeblikket på et hotel. Jeg ved ikke, hvad jeg foretager mig - de sidste to dage har været helt slørede."

"Jeg føler mig som en zombie, der er fuldstændig ude af stand til at føle eller registrere noget. Jeg har ikke til hensigt at forlade mine børn. Jeg er måske ikke deres biologiske far, men jeg er stadig deres far, og jeg elsker dem højt."

Formålet med opslaget på Reddit, er at få hjælp til, hvordan han skal håndtere sin situation, da han ikke selv kan finde ud af det.

"Lige nu sidder jeg på min seng på hotellet, og jeg har ikke spist noget i dag," fortsætter han.

"Mine tanker er et rod, så jeg skriver dette ned for at hjælpe mig selv. Kelly har altid været en fantastisk kone og en fremragende forretningspartner. Jeg ved ikke, om jeg vil være i stand til at se på hende på samme måde igen, eller om jeg bliver den samme person igen. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal komme videre."

I kommentarsporet er der flere personer, der har givet ham gode råd til, hvordan de mener, han bør håndtere situationen.

"Først og fremmest er du nødt til at passe på dig selv. Få noget at spis. Slap af og se tv. Bare slap lidt af. Du har fået en hård nyhed, og det er ødelæggende for enhver at håndtere," skrev en bruger, der fortsatte:

"Du skal fokusere på dig selv lige nu. Bare giv dig selv, hvad du har brug for, og så finder du ud af det her, når du har tid. Det er allerede 17 år siden - endnu et år vil ikke skade."

"Når du er klar, kan du fortælle din kone, hvad du vil gøre. Hvis hun kun var utro den ene gang, så er det op til dig, om det er for meget eller ej. Det er ikke min sag at sige. Men du kan have en familie her, hvis du vil arbejde for at holde sammen på den."

"Træf din beslutning, som er den største i dit liv, i en tilstand, hvor du i det mindste er fysisk okay (spiser/sover osv.) Jeg er ked af, at det er sket for dig, men det er stadig dine børn og livet er ikke altid sort og hvidt," lød det fra en anden.

Anbefalet til dig