En mors værste frygt: 4-årig datter forsvundet på andet døgn

24/3/22 12:45

Ida Hansson

Foto: Tasmania Police
En 4-årig pige forsvandt fra sin mors baghave for to dage siden. Der er ingen spor efter den lille pige.

En fire-årig pige, der forsvandt fra sin mors baghave i det fjerne Tasmanien, havde leget med en nabos to hunde, før hun forsvandt.

Shayla Phillips er ikke blevet set, siden hun forsvandt fra sin baghave i Stormlea, det sydlige Tasmanien, onsdag klokken 14.30. Det skriver DailyMail.

Det Tasmanske politi iværksatte en massiv eftersøgning umiddelbart efter hendes forsvinden, og torsdag bekræftede, at de havde fundet begge de hunde, hun sidst blev set med.

Betjentene mangler dog endnu at finde spor af den lille pige, da de lokale rapporterede temperaturer på under 10 grader om natten. 

Politiinspektør Gavin Hallett afslørede Shaylas sidste kendte bevægelser. "Hun legede udenfor med nogle hunde fra naboboligen, det er ikke en usædvanlig ting, Shayla kender hundene godt og er meget glad for dem."

Foto: Tasmania Police

Foto: Tasmania Police

Da Shaylas mor, Bianca, gik ud for at se til sin sin datter efter 30 minutter, var både pigen og hundene forsvundet.

Hun ringede straks til Tasmaniens politi klokken 15 efter febrilsk ransagning af hjemmet.

Politiinspektør Hallett sagde, at Shayla var et meget sundt og glad lille barn' og moderen som stærk."Hun (Bianca) er meget positiv og håber på, at vi finder Shayla i dag," sagde han.

På nuværende tidspunkt tror myndighederne ikke på, at andre parter var involveret i barnets forsvinden.

Berkymret for hendes helbred

Den lille pige har nu været forsvundet i to dage. I en pressemeddelelse skriver politiet i Tasmanien:

"Da vi går ind på dag to i eftersøgningen af ​​Shayla, er der stigende bekymringer for hendes helbred,"

De fortæller, at der er indsat ressourcer fra Tasmaniens politi, herunder eftersøgning og redning, dykkere, droneoperatører og efterforskere, der bliver assisteret af Westpac Rescue Helicopter, Tasmania SES og Ambulance Tasmania.

"I dag har vi fokuseret på at gense tidligere søgezoner, udvide søgeområdet og bringe yderligere ressourcer ind," afslutter Politiinspektør Gavin Hallett.