Endelig: Nu afslører Harry og Meghan kønnet

08/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Fans har allerede spekuleret på, hvilket køn som Harry og Mehgans kommende barn mon har - og nu afslører parret det selv.

Mest læste i dag

Den senste tid har parret igen trukket adskillige overskrifter i medierne verden over. Parret har på kort tid både annonceret at de ikke vender tilbage som fremtrædende medlemmer af det britiske kongehus og at deres søn Archie skal være storebror.

Derudover så er de lige nu at se, i det interview med Oprah Winfrey, der løb over skærmen i USA allerede i går. I aften kan danskerne glæde sig til at se det, når TV3 sender det kl. 21.00 og efterfølgende på Viafree.

I det to timer lange interview kommer der en masse sandheder frem, blandt andet at Meghan har haft det rigtig svært for et par år tilbage.

Det kan du læse mere om her:

Det er dog ikke kun triste sandheder der kommer frem - parret afslører nemlig også kønnet på babyen i Meghans smukke gravide mave. Det skriver The Telgraph.

Og der er ingen tvivl om, at den stolte far ikke kan ønske sig mere:

"At få en dreng og så en pige - så kan man ikke bede om mere," lyder det fra Harry.

"Jeg er taknemmelig for at få et barn, det ene eller andet køn ville være fantastisk, men at få en dreng og så en pige. Nu har vi vores familie, og nu er det os fire," siger han.

Parret slår også fast, at nu skal de ikke have flere børn.

Har allerede gættet det

Fans har allerede spekuleret i, om parret ventede sig en pige - det mener de nemlig at Meghan allerede har afsløret.

Efter et kort videoklip af Meghan for nylig, var fans nemlig ikke i tvivl om, at det er en pige der gemmer sig i Meghans mave.

I forbindelse med parrets podcast, Archewell Audio, livestreamede de nemlig et videoklip. På trods af, at klippet ikke er mere end 20 sekunder langt, så nåede opmærksomme fans at spotte en detalje, som de er sikre på er et hint. 

I klippet bærer Meghan Markle nemlig en fingerring, med en pink safir. Safiren har en anseelig størrelse og var derfor heller ikke til at overse. 

Nu går spekulationerne lystigt på nettet. Det skriver The Sun.

"Er den lyserøde ring et hint?" spørger en i kommentarfeltet til videoen.

"Er det et diskret hint til, at det bliver en pige?" spørger en anden.

En tredje er ikke i tvivl:

"DET ER EN PIGE" lyder kommentaren fra vedkommende.

Og sådan fortsætter kommentarerne med spekualtioner på internettet. De royale fans må dog væbne sig med tålmodighed, til Harry og Meghan vil dele mere med offentligheden.

Her kan du se et opslaget med flere billeder af ringen.

Foto: Ecksand/ Instagram