Er hun prins Christians kommende kæreste?

03/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Spekulationer kæder nu prins Christian sammen med en tronfølger fra det sydlige Europa.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at danskerne kollektivt ønskede prins Christian tillykke med prinsens 15-års fødselsdag. 

Ved denne lejlighed vakte særligt en række nye fødsesdagsportrætter glæde hos danskerne. Mange kommenterede på kongehusets sociale medier, at de virkeligt kunne se, at prinsen er på vej til at blive en mand. 

Den diskussion samler et spanske medie nu op. Hos Lecturas spekuleres der nemlig i, om ikke prins Christian ville være et godt match for den spanske prinsesse Leonor. 

Vil regere hvert sit land

Det skal dog slås fast, at der er tale om ren spekultation. Lecturas er et af landets største underholdningsmedier. Uanset hvad så har de dog offentliggjort en stor artikel, hvor den spanske prinsesse og prins Christian ses på samme billede. Kun adskilt af en rød streg. 

Dette er dog fremstillet på computer, da prinsens billede er et af de føromtalte fødselsdagsportrætter. I artiklen spekuleres der i om de to unge, der har samme alder og begge er tronfølgere i deres respektive lande, ville være et godt match. 

Når prinsesse Leonor overtager den spanske trone, så bliver hun den første dronning, der har regeret Spanien siden 1868.

 

Anbefalet til dig