Er hun virkelig Madeleine McCann? Nu er svaret på vej

13/3/23 12:05

Nicolai Haugsted

Foto: Politi/Instagram
Nu kan det hele afsløres.

Julia Wendell, som er den polske kvinde, der tror,   hun kunne være Madeleine McCann, har angiveligt indsendt DNA-prøver, der kan bevise, om hun er den forsvundne pige.

Mere præcist har hun angiveligt indsendt tre DNA-prøver til retsmedicinsk analyse samt engenetisk test for at fastslå hendes herkomst.

Den 21-årige polske kvinde befinder sig i øjeblikket i Californien, efter at hun blevet sendt væk fra sit hjemland i kølvandet på at have modtaget dødstrusler.

Hun gik viralt på Instagram efter at have delt "beviser" på, at hun er Madeleine, Leicestershire-pigen, der forsvandt på en familieferie i Portugal i 2007.

Julias påstande undersøges af privatdetektiven Dr. Fia Johansson, som er sammen med hende i et safehouse i Californien, skriver det britiske medie Daily Record.

Hvad DNA-prøverne betyder for sagen har Dr. Fia Johansson kommenteret på:

“Hvis resultaterne kommer tilbage om, at hun er britisk eller fra det område, så vil vi fortsætte vores undersøgelse af Madeleine McCann og kommunikere med detektiverne i Portugal”, udtaler privatdetektiven.

Julias familie i Polen har afvist hendes påstande. Ifølge Dr. Johansson har hendes mor og far også blokeret Julias nummer og nægter at tage deres egen DNA-test.

Privatdetektiven og hendes team har ikke fundet nogen hospitalsjournaler for Julia, der vedrører de første fem år af hendes liv.

Julia har hævdet, at hun ikke husker store dele af sin barndom, og at hun aldrig blev behandlet som en del af familien af   sine forældre eller søskende.

Yderligere har hun fortalt, at hun blev misbrugt af en tysk pædofil, der lignede en tidligere mistænkt for Madeleines forsvinden. Hun fandt angiveligt et familiebillede af den mand i en ældre slægtninges hus.