Erik kom træt hjem fra sin ferie: Da han åbner døren til sin bolig, mødes han af chokerende syn

05/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Privat
Det var et chokerende syn, der mødte ham, da han åbnede døren til sit hjem.

Mest læste i dag

Vi har alle prøvet at lave fejl i livet. Det har manden Erik også, da han traf et valg om at stole på sine venner, mens han var på ferie.

For 650 kroner kunne man købe 3.200 brugte plastikglas og gratis få fire dårlige venner til Erik Schmelcks med.

Sådan lød annoncen, som Erik slog op på Finn, hvor han forsøgte at sælge de førstnævnte varer.

Annoncen fra nordmanden blev delt utallige gange på nettet, og især historien bag teksten var noget, der morede den norske befolkning.

I annonceteksten havde Erik skrevet følgende:

“I sommers tog jeg på en lidt længere ferie og tog den skæbnesvangre beslutning at spørge (hvad jeg troede var) en god ven til at passe min lejlighed, mens jeg var væk. Nå min ven, lidt vidste jeg, at jeg allerede havde skrællet min sidste banan.”

“Efter en lang rejse hjem med lidt søvn og meget jetlag forestillede jeg mig, hvor utrolig godt det ville være at komme hjem til lejligheden. En god sofa og blød seng ventede på at byde mig velkommen med åbne arme/stoleben.”

“Det eneste, der stod mellem mig og afslapning Nirvana, var at klatre 6 etager uden elevator, med tre ugers bagage på slæb. Jeg har gjort det mange gange før, det er uden tvivl trættende, men det kræver at have besteget alle de etagers følelse til nye højder.”

Da Erik trådte ind i sin lejlighed, blev han dog mødt af et syn, som han aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig.

De ‘gode venners’ gestus

Et par dage inden at Erik var kommet hjem, havde hans venner, som han i beskrivelsen omtaler som ‘bekendte’, måske endda ‘tidligere bekendte’, nemlig gjort en gestus, som Erik sent vil glemme.

De havde sendt ham beskeder, der omhandlede vand, hvilket Erik ikke helt forstod. For eksempel havde de skrevet: "Erik: det skal være rigtig godt at drikke meget vand for at kurere jetlag". 

Men da Erik åbnede døren til værelset, fandt han ud af, hvad beskederne havde antydet.

Vennerne havde nemlig besluttet sig for at købe 3.200 plastikkopper, som de havde fyldt med vand og stillet op og ned af hinanden over hele Eriks gulv.

Derudover havde de blæst et par hundrede balloner op, som de havde efterladt på badeværelset. Sofaen var tilmed pakket ind i toiletpapir, mens sofabordet og fjernsynet havde fået hele turen med plastfolie.

Herunder kan du se ‘vennernes’ fine gestus, som de i øvrigt hjalp med at rydde op efterfølgende.

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Foto: Privat

Anbefalet til dig