Et helt land i chok: Ung mor får stjålet sin ufødte baby

02/9/20 11:00

Sarah Steenfeldt

Den vordende mor havde termin med parrets lille pige om blot fire uger. Foto: Privat
En uhyggelig sag har rystet befolkningen i Brasilien.

Mange gravide glæder sig til at der afholdes babyshower for dem - en dag som er fyldt med glæde og de kvinder som er den vordende mor nærmest. Der bliver snakket om navne, fødsler, leget lege og givet gaver til det kommende barn. En hel dag, hvor den kommende mor og hendes store runde mave er i centrum. For den 24-årige brasilianske Flávia, tog dagen en uhyggelig drejning. Det skriver News.com.au.

I torsdags lokkede en veninde Flávia til babyshower, under påskud af at der skulle holdes babyshower for den 24-årige kvinde som var gravid i 36 uge. Det viste sig at der ikke skulle holdes noget babyshower, i stedet blev 24-årige Flávia slået ned og hendes ufødte lille pige, blev skåret ud af hendes mave og stjålet. 

Det var Flavias mand som gjorde det grufulde fund - han fandt hendes lig, hvor deres lille pige manglede i maven. 

De lykkelige kommende forældre, som så frem til at møde deres lille pige. Foto: Privat

De lykkelige kommende forældre, som så frem til at møde deres lille pige. Foto: Privat

Stjal venindens baby

En obduktion viste at den unge kvinde var død af skader fra slag i hovedet med en mursten, samt fra de kvæstelser hun havde fået i underlivet, da den lille pige blev skåret ud af hendes mave.

Flere venner vidste at der skulle holdes babyshower for Flávia den pågældende dag, men de havde fået besked om at det var aflyst. Familien blev blev urolige da hun ikke vendte hjem fra babyshower, og da de kunne se at hun ikke havde tjekket sine Whats-app beskeder i en rum tid. 

‘Veninden’ og hendes mand havde angiveligt planlagt at stjæle barnet, men de blev arresteret da de mødte op på hospitalet, for at få tjekket den lille pige. Da lægerne så at  den lille pige var skåret på ryggen, fattede de straks mistanke om at noget var helt galt. Da de skar hende ud af sin mors mave, havde den lille pige nemlig lagt sådan, at hun også var blevet ramt af kniven.

Den anholdte kvinde havde angiveligt annonceret en graviditet sidste år, men det viste sig at hun havde aborteret i januar i år og at hun blot havde fortsat med at lade som om, at hun stadig ventede sig. 

Den lille pige overlevede og er fortsat indlagt på Joana de Gusmão børnehospital i Florianópolis. Det oplyses at hun efter omstændighederne har det godt.

Foto: Privat

Foto: Privat

 

Foto: Privat

Foto: Privat