Eurovision-vinder smider toppen: Intet overlades til fantasien

29/04/2023

Henrik Rothenbücher

Foto: Shutterstock
Hun blev kendt, da hun sammen med bandet Måneskin vandt Eurovision Song Contest. Hun er dog også kendt for at være tilbøjelig til at smide tøjet.

Mest læste i dag

Den italienske bassist, Victoria de Angelis, blev kendt i store del af Europa, da hun sammen med båndet Måneskin vandt Eurovision Song Contest 2021.

Hun er dog ikke blot kendt for at have vundet den famøse sangkonkurrence. Hun er også kendt for at have et bramfrit forhold til det at dele letpåklædte billeder på de sociale medier.

Flere gange har hun formået at gøre sig selv bemærket på de sociale medier, fordi hun har delt billeder, hvor hun ikke er én eneste beklædningsgenstand på overkroppen.

Tilsyneladende mener den kendte bassist, at det ikke blot er hende selv, der skal have glæde af det, når hun vælger at befri sine attributter. Det skal hendes næsten fire millioner følgere på Instagram også.

Og lige netop denne konklusion er hun nået frem til igen. Hun har nemlig delt et nyt billede på Instagram, hvor man ikke just kan klandre hende for at have overladt synderligt meget til fantasien.

På billedet ses det, at den 22-årige Victoria de Angelis har gjort, hvad hun kan, for at sikre, at hun ikke kommer til at fryse. Hun har nemlig iført sig en varm pelshue. Til gengæld er det dog det eneste, hun har på den øvre del af kroppen.

Og da Instagram, og flere andre sociale medier, ikke er begejstrede for, at der deles kvindelige brystvorter på deres platform, har den kendte bassist, der i øvrigt har en dansk mor, valgt at dække dem med et par snefnug - og det må siges at passe til årstiden.

Som nævnt tidligere, er det bestemt ikke første gang, at hun har delt billeder af denne karakter. Faktisk har hun gjort det flere gange før, ligesom hun også har smidt tøjet under optrædener.