‘Fårbløffet’ over cafe-koncept: Besøgende kommer fra hele verden

10/8/20 12:45

Sarah Steenfeldt

Inden fåret kan komme ind i cafeen, skal det have sig et ordenligt bad. Foto: Thanks nature cafe Instagram.
De fleste går på cafe for at sludre og få en frokost eller en kop kaffe - på cafe i Sydkorea får du nu en ekstra oplevelse.

  ↵

Det er de færreste får som går rundt og ligner dem fra Lambi reklamerne - ofte er de noget mere grå og “grumsede” i deres uld. Forståeligt, idet at det nok er de færreste landmænd som bruger deres tid på at få vasket deres får. 

Men nu går en fåre-cafe viralt, efter at de har postet billeder på de sociale medier, hvor et får forvandler sig fra et beskidt får til det mest nuttede hvide ‘Lambi-reklame’ får. 

Hele ideen med fåre-cafeen er at man kan nyde sig en god kop et-eller-andet, alt imens at man kan klappe et af de små nuttede hvide fluffy får, det skriver LadBible.com.

Cafeen hedder ‘Thanks nature cafe’ og cafeens ejer Lee Kwang-ho er meget begejstret for at folk for hele verden kommer forbi og besøger hans lille cafe i Sydkorea. 

Begejstede besøgende 

Han kan fortælle at han har haft besøgende fra hele verden, der kommer for at se hans får. Både fra Makedonien, Saudi-Arabien, New Zealand og mange flere lande - endda nogle han knap kender. 

Fåre-cafeen får også flotte anmeldelser på Tripadvisor:

“Vi havde en fantastisk tid. Tom og Jerry (fårene) var så fluffy og bløde. Maden var også super lækker og man kan se at fårene har det godt.” Skriver en begejstret besøgende.

Så mangler du et sted at besøge når pandemien er ovre - så kan det være du skal besøge fåre-cafeen.

Herunder kan du se de nuttede får: