Familie gør skræmmende fund i deres nye hus

03/12/20 09:54

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Reddit.com
En familien begyndte pludseligt at undersøge deres trappe nærmere.

Sædvanligvis har nye husejere intet imod, at de har lidt flere kvadratmeter at gøre med end først antaget. 

Det er dog ikke nødvendigvis altid tilfældet. Det vidner en historie fra den britiske avis The Mirror om. En familie opdagede nemlig et hemmeligt rum efter, de var flyttet ind i deres nye hus. 

Huset har en massiv trætrappe, der ved første øjekast ikke er noget usædvanligt ved. Familien bemærkede dog, at der var et lille hul øverst på trappen, og de begyndte at undre sig over hullets bredde. 

Da de undersøgte det nærmeree, fandt de ud af, at hullet fungerede som et hængsel, hvor hele trappen løftede sig op for at afsløre et hemmeligt rum skjult under huset. 

Gør fund i ukendt rum

Når trappen løftes op, så afsløres endnu en trappe. Denne fortsætter dog ned under huset. Det viser et billede, som et af familiens medlemmer har lagt på Reddit.com, der er en af verdens største hjemeside. 

Da den ukendte trappe pludseligt kom frem i lyset, kunne familien ikke dy sig. De gik på opdagelser under huset. 

Sådan ser den hidtil ukendte trappe ud. Foto: Reddit.com

Sådan ser den hidtil ukendte trappe ud. Foto: Reddit.com

Trappen førte til et andet rum, hvor de fandt antikviteter, 10 flasker vin fra 1960'erne og 70'erne, gamle træstykker og rør. Kommentarfeltet på Reddit svømmer over med gode bud på, hvad rummet kan have været brugt til. Alt fra bolig for Harry Potter til langt mere uhyggelige forslag kommer på bordet. 

Hvad tror du, det har været brugt til?