Familie tog DNA-test for sjov: Så opdagede de bedstemorens hemmelighed

Foto: thekennedyproj/Tiktok
En kvinde tog en 23andMe DNA-test, som afslørede hendes bedstemors hemmelighed.

Mest læste i dag

De fleste mennesker har hemmeligheder, som de ikke ønsker, at andre skal kende til. Men normalt forventer vi ikke, at vores egne familiemedlemmer holder noget hemmeligt for os - især ikke noget vigtigt.

Det var tilfældet for en kvinde, som for nylig fik vendt op og ned på sit liv efter at have opdaget, at hendes bedstemor havde skjult en hemmelighed.

Kvinden, der går under navnet @thekennedyproj på TikTok, fortæller, hvordan hendes familie havde foretaget 23andMe DNA-tests og fundet ud af en hemmelighed, som hendes bedstemor havde holdt skjult i årevis.

Foto: thekennedyproj/Tiktok

I sin video fortalte kvinden, hvordan DNA-testen viste hendes familie, at de havde mange slægtninge på bedstemors side - på trods af at den ældre kvinde hævdede, at hun havde været forældreløs og enebarn.

De fandt også ud af, at bedstemoderen havde "slettet sin fortid", ændret sit navn og foregivet at være af en anden race for at få et "bedre liv".

Kennedy var chokeret over denne afsløring og undrede sig over, hvorfor hendes bedstemor ville gøre sig alle de problemer.

Hun lovede at finde ud af mere om sin familiehistorie og lære mere om sine rødder.

"Hun døde tilbage i 2002, og dengang troede vi, at hun var født i 1933. Vi kendte hendes navn, og vi vidste, at hun var forældreløs og enebarn. Vi havde ingen andre familiebånd til hende overhovedet, og slægtslinjen døde med hende."

"Så jeg var forvirret, da jeg modtog resultatet af min 23andMe-test, som sagde, at jeg var afroamerikaner. Min bedstemor har altid sagt, at vi var englændere, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle mene om det."

Foto: thekennedyproj/Tiktok

Hun fortsatte med at fortælle, at hendes familie stadig er ved at finde ud af alle detaljerne, men at testen matchede dem med en familie i Virginia.

Efter at have udvekslet billeder med den anden familie fandt de ud af, at deres bedstemor havde en stor familie.

"Det viser sig, at Millicent Vaughn blev født som Mammy Vaughn i 1927, ikke 33. Hun blev født i en familie på 15 børn, alle afroamerikanere, der boede i Virginia," fortsætter kvinden.

Selv om hendes forældre døde, da hun var ung, var hun ikke forældreløs og enebarn, som hun havde sagt.

"Hun havde besluttet sig for at stikke af fra sin familie og fuldstændig uddrive sig selv fra sin identitet. Hun valgte et nyt navn, hun valgte en ny race og slettede fuldstændig, hvem hun var."

"Så nu har jeg en helt ny familie, og det er surrealistisk og mærkeligt. Jeg tror, at det, der overrasker mig mest, er, at hendes historie ikke er ualmindelig for USA på det tidspunkt. Hun valgte at genopfinde sig selv fuldstændigt og gå under et helt andet navn og en helt anden raceidentitet bare for at skabe et bedre liv for sig selv," siger hun, hvorefter hun runder af:

"Jeg er utrolig taknemmelig for det privilegium, som hendes beslutning gav mig, men jeg er også utrolig ked af det og forvirret."

Anbefalet til dig