Familie tog hjem fra 60.000-kroners ferie før tid - men vent til du læser den chokerende årsag

31/07/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube / OBS: Genrefoto
Der er nu iværksat en grundig undersøgelse af, hvad der gik galt.

Mest læste i dag

En kvinde ved navn Hayley Perry fra Barnsley, Yorkshire, er vred og forarget efter en skrækkelig ferieoplevelse, der tvang hendes familie til at forlade deres feriested.

Familien havde bestilt en 10-dages all inclusive rejse til Beatriz Playa and Spa Hotel på Lanzarote til en værdi af 60.000 kroner.

Hayley Perry hævder, at resortet var invaderet af tusindvis af kakerlakker og myrer. 

Det skriver The Mirror.

Hendes søn, 9-årige Indi Perry, var yderligere blevet jagtet af et andet barn på hotellet, der var bevæbnet med en af ​​kakerlakkerne, hvilket efterlod ham traumatiseret.

Optagelserne fra feriestedet dokumenterede de skrækindjagende forhold, som Hayley og hendes familie blev udsat for. 

Det hele kulminerede, da et af insekterne tilsyneladende dukkede op på hendes mors værelse, hvilket fik familien til nærmest at flygte fra stedet.

Hayley er utilfreds med, at personalet på stedet ikke reagerede, da familien allerede på fjerde nat påpegede problemet med kakerlakker.

Hun havde blot fået en børste og en fejebakke stukket i hånden af personalet efter sin henvendelse omkring de mange insekter.

Familien fik af det britiske rejseselskab Jet2 tilbudt et nyt hotel, men de fik samtidig at vide, at det kunne tage op til 72 timer at få dem flyttet. 

Det fik familien på ni til at betale for nye flybilletter, så de kunne flyve hjem med det samme - tre dage før det oprindeligt var planen. 

Rejseselskabet Jet2 er kede af at høre om familiens oplevelse og vil iværksætte en grundig undersøgelse af, hvad der gik galt.

Selskabet har forsikret, at de vil give Hayley et svar, når undersøgelsen er afsluttet.

Anbefalet til dig