Familiemedlem er ikke i tvivl: Skilsmisse på vej hos Harry og Meghan

16/03/2021

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Selvom hun ikke er den der er tættest på parret, så spår hun allerede nu, at Harry og Meghan ender i skilsmisse.

Mest læste i dag

Man kan vidst godt sige, at meningerne om parret generelt - og om deres nylige store interview med Oprah Winfrey - er noget delte. 

Fra nogle kanter hyldes parret - fra andre kritiseres de. Og én af dem, som i den grad sender kritik i parrets retning, det er faktisk en der er i familie med Meghan.

Nemlig hendes halvsøster Samantha Markle, der også er datter af Thomas Markle, der også er far til Meghan. 

Der har længe været kold luft mellem de to søstre - og der er ikke noget der tyder på, at den store varme genforening er lige om hjørnet. Tværtimod.

Ifølge Samantha Markle så lyver Meghan og hun beskylder også halvsøsterens udtalelser i interviewet med Oprah for at bunde i, at Meghan spiller "offer" for at få sympati. Det skriver TMZ.

Hun lyver

I det omtalte interview åbnede en tydeligt berørt Meghan op og fortalte om, at hun i en periode som fremtrædende medlem af det britiske kongehus, havde det så svært, at hun overvejede at begå selvmord. Derudover fortalte hun også, at et andet familiemedlem af kongehuset, havde ytret bekymring om sønnen Archies hudfarve, inden at han kom til verdenen. 

I interviewet med Oprah Winfrey lagde parret alle kortene på bordet. Ifølge Oprah, var der ingen emner der "ikke måtte tales om". Foto: Harpo productions

Disse udtalelser mener søsteren er det pure opspind - og desuden er hun overbevist om, at parret snart bliver skilt. Det er dog tiltrods for, at hun ikke selv har nogen form for kontakt med hverken Harry eller Meghan.

Samantha Markle mener, at parret helt sikkert vil blive skilt - medmindre, at de får noget hjælp eller undskylder for den skade, som de har budt det britiske kongehus. Hun tilføjer også, at Harry sikkert allerede går med skilsmisse tanker. 

Det er ikke første gang, at Samantha Markle er ude med riven, efter sin søster. Tidligere i år, udgav hun også bogen "The Diary of Princess Pushy's Sister", hvor hun heller ikke ligefrem taler varmt om Meghan.

I dag bor Harry og Meghan i Montecito, i Santa Barbara, Californien. De annoncerede for blot en måned siden, den 14, februar, at de venter deres andet barn og at snart to-årige Archie skal være storebror. 

I 2020 stiftede parret organisationen Archewell Studio, som de arbejder med - og derudover har de også lavet aftaler med flere store streaming tjenester - blandt andet skal de lave dokumentarer og børne-tv for streaming-giganten Netflix.

Anbefalet til dig