Familiens takeaway forsvandt fra deres hoveddør: Fik et chok, da de tjekkedes deres overvågning

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En familie havde fået leveret takeaway, som var blevet placeret foran hoveddøren. Da de åbnede døren, var maden dog pludselig forsvundet.

Lige nu læser andre også

Det er de færreste, der ikke ville blive skuffede, hvis de opdagede, at deres takeaway var forsvundet. Især hvis man netop havde fået en besked om, at maden var blevet leveret.

Netop dette skete for en familie, der havde besluttet at forkæle sig selv med takeaway en aften.

Maden nåede ganske vist helt frem til deres hoveddør, men her fik den ikke lov til at stå i lang tid. Derimod kom en ubuden gæst forbi, som besluttede sig for at tage deres mad med.

Dette kan lyde som om, at det måske var en sulten nabo, der lagde vejen forbi. Faktum er dog, at det slet ikke var tilfældet. Derimod var det en sulten bjørn, der pludselig stod foran deres hoveddør, fordi den sandsynligvis kunne dufte maden.

I en video, der viser det hele udspille sig, ser man familiens hoveddør i Orlando i Florida. Familien havde bestilt mad fra Taco Bell, som var blevet leveret til deres dør. Det skriver Indy100.

Vedkommende der stod for at levere maden, placerede den foran deres hoveddør, for derefter at tage et billede af den. På den måde kan chaufføren nemlig bevise, at maden er blevet leveret til den sultne familie.

I videoen ser man dog, hvordan en stor bjørn kommer gående forbi ganske kort tid efter. Den slentrer stille og roligt op til hoveddøren, hvor den snupper familiens mad, der har en værdi af 45 dollars, svarende til lidt over 310 kroner.

Åbenbart var det ikke nok for den sultne bjørn, da den kort tid efter vendte retur. Denne gang kom den tilbage for at hente sodavand, som den dog blot endte med at spilde foran deres hoveddør.

"Han kom og han tog maden - så kom han igen for at få sodavanden," sagde Nicole Castro til Fox News.

I videoen ser man også den sulte familie, der står foran hoveddøren, fordi de er forvirrede over, hvor deres mad er henne. Det går dog hurtigt op for dem, at nogen eller noget har taget deres mad.

Familien har fortalt til Fox News, at det er almindeligt at se bjørne i deres nabolag. Derfor er de ofte nødt til at tjekke deres overvågning, inden de forlader huset, så de ikke pludselig støder på en sulten bjørn.

Anbefalet til dig