Familietragedie: Dansk mand slår sin kone og sig selv ihjel

07/02/2020

Kathrine Frich Lindstrøm

Foto: Shutterstock
En dansk mand på 39 år er fundet død sammen med hans russiske hustru i den italienske by Piossasco.

Mest læste i dag

Den italienske by, som ligger 20 kilometer sydvest for Torino har været ramt af noget af en tragedie. En dansk mand på 39 år er fundet død sammen med hans russiske hustru i den italienske by Piossasco, det skriver flere medier, blandt andre Ekstra Bladet og Jyllands-posten. 

Naboer slog alarm

Det var naboer til parret, der tidligt torsdag morgen alarmerede det lokale politi, fordi de hørte høje råb om hjælp fra parrets lejlighed. Parret havde ifølge medierne været gift i fem år.

Da politiet nåede frem, fandt de både manden og konen døde, og udenrigsministeriet bekræfter over for Ekstra Bladet, at en dansk statsborger er omkommet i Italien. De pårørende er underrettet. Men på grund af tavshedspligt kan ministeriet ikke oplyse yderligere.

Mord og selvmord?

Det italienske politi arbejder ud fra en teori om, at den 39-årige mand først stukket sin kone ihjel, for derefter at vende kniven mod sig selv og tage sit eget liv.

Det vides endnu ikke, hvad der har drevet manden så langt ud, men efterforskerne graver i parrets liv for at forstå motivet bag. 

Anbefalet til dig