Fans raser: Fjern ham fra filmen

14/1/21 09:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
Fans mener at den snart tidligere præsident, skal fjernes fra filme

Der har været en del postyr omkring Trump den seneste tid. Beskyldninger om korrupt valgkamp, tilhængere der stormede Kongressen og en permanent udelukkelse fra flere store medieplatforme. Derfor mener flere fans også, at det nu vil være på sin plads, hvis Donald Trump også fjernes fra den ikoniske julefilm “Alene hjemme 2”. Det skriver Daily Mail.

Trumps rolle i filmen, hvor Kevin er alene i New York, varer blot få sekunder - men alligevel mener fans, at han helt bør fjernes fra filmen.

Da filmen blev optaget, ejede Donald Trump hotellet “Plaza Hotel”, hvor en del af filmen er optaget. I scenen hvor Trump selv medvirker, ankommer Kevin til hotellet, hvor han spørger Donald Trump om vej til hotellets reception.

Trump fortæller Kevin hvordan han finder vej til receptionen og forsvinder så ud af filmen igen. Scenen kan du få et gensyn med herunder:

Fans raser på Twitter

“I aften var så slem (henvist til urolighederne i Kongressen, red.) at Donald Trump bør fjernes digitalt fra Home Alone,” skriver en bruger på Twitter.

Denne slags kommentar står bestemt ikke alene, flere brugere skriver, at Donald Trump blandt andet burde fængsles og samtidig fjernes fra filmen.

En anden Twitter bruger er endda gået så langt, at han har kastet sig ud i, at fjerne Trump fra filmen - det kan du se herunder: 

Instruktøren af filmen stod også frem sidste år, hvor han fortalte, at det aldrig var et ønske at have Trump med i filmen. Men fordi han ejede hotellet, “pressede han sig ind i filmen som en bølle,” og gav kun tilladelse til at hotellet blev brugt, hvis han selv fik en rolle i filmen.

Donald Trump har medvirket i mange film og serier - ofte har han spillet rollen som “sig selv”. Blandt andet medvirker han også i et afsnit af hit-serien “Sex and the city”, hvor Samantha spotter ham på en bar.