Far opdagede, at 22-årig datter var stripper: Nu deler hans straf vandene

14/3/23 18:22

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En far opdagede, at hans 22-årige datter havde job som stripper. Derfor besluttede han at straffe hende, men der er delte meninger om hans beslutning.

En far har delt vandene, efter at have indrømmet, at han valgte at straffe sin datter, ved at stoppe med at betale af på hendes bil, da han opdagede, at hun arbejdede som stripper, for at have råd til at gennemføre universitetet.

Den 47-årige har selv afsløret, at det var en kollega, der fortalte ham, at hans 22-årige datter arbejder som stripper.

Ifølge mediet Tyla fik det manden til at konfronterer sin datter på sit universitet, hvor han også opfordrede hende til at 'arbejde på McDonald's og ikke udnytte sin krop' for at tjene penge ved siden af sit studie.

Det er faderen selv, der har delt historien i et opslag på forummet Reddit, hvor han vil vide, om han har reageret korrekt.

"Jeg bad hende om at stoppe med at strippe og finde sig et ordentligt job," skriver han.

"Hun nægtede og sagde, at det var nemme penge, så jeg sagde, at der ikke var noget behov for, at jeg betalte for hendes bil længere, siden hun tjente penge så nemt."

"Hun blev sur og sagde, at det ikke var fair, og at hun ikke tjener nok til at betale for det. Jeg sagde, at hun selv måtte finde ud af det."

Han forklarede også i sit opslag, at selvom pigens mor ikke var begejstret for at høre, at hendes datter arbejdede som stripper, mente hun ikke, at det var den rette løsning at nægte at betale hendes billån.

"Jeg synes, at det er helt fair. Det er mine penge og min beslutning at stoppe med at betale," fortsatte manden, der ikke ser et problem i det.

På Reddit har mange brugere dog gjort det klart, at de mener, at han ikke har truffet den rette beslutning, ved at afskære sin datter på den måde.

"Du er forkert på den. Det er hendes krop, som hun kan bruge, som hun vil. Du har ret til at stoppe med at støtte hende økonomisk, men du et r**hul for at dømme hende," skriver en bruger.

"Du er r**hullet. Du burde have spurgt din kollega, hvad han forvente at vinde, ved at fortælle dig det," skriver en anden, der fortsætter:

"Den eneste grund til, at folk stigmatiserer strippere, er fordi, at en kvinde bruger sin krop, som hun ønsker, og selvfølgelig føler mænd sig truede, fordi de ingen kontrol har over det. Er du klar til at ødelægge forholdet til dit barn? Fordi det kan det gøre."

"Det er dig, der er r**hullet. Du ville fortsætte med at betale, hvis hun arbejdede på McDonald's, men ikke hvis hun er stripper. Det er dine penge, men det er også dit forhold til din datter. Er du villig til at ofre det, for at sikre, at hun ikke 'bruger sin krop'?" lyder det fra en tredje.