Far overraskes af giftig slange på campingtur: Nu går hans reaktion verden rundt

20/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
Han blev overrasket af en giftig slange under sin campingtur. Hans reaktion har medført, at en video af hændelse af gået viralt på TikTok.

Mest læste i dag

En far er gået viralt på det sociale medie TikTok, hvor en video af hans 'uvurderlige reaktion' på mødet med en giftig slange, er blevet delt.

Ross fra Queensland i Australien var på campingtur med sin søn i sidste uge. Her var han tæt på at stå ansigt til ansigt med en meget giftig slange. Det skriver Daily Star.

Mens Ross slappede af i en blå campingstol med en øl i hånden, besluttede hans søn at optage en video, for at vise deres 'campingliv'. Det er denne video, der senere er blevet delt på det sociale medie.

Hans søn fik øje på slangen, der nærmede sig fra en nærliggende busk. Det fik ham til udbryde følgende: "Rør dig ikke, far. Flyt dig ikke. Den kommer bare til at bevæge sig forbi dig."

Tilsyneladende var Ross indstillet på at følge sin søns råd. I videoen ser man nemlig, at han ikke gør andet, end at dreje let på hovedet og kigge på jorden. Herefter bevæger han sig slet ikke.

I kommentarsporet er der mange seere, der har givet udtryk for, at de var overraskede over at se hans reaktion. Det har naturligvis medført, at der er flere af dem, der har lavet sjov med det.

"Far er skide ligeglad, så længe den ikke forsøger at stjæle hans øl," skrev en seer.

"Plot-twist: Far havde ikke til hensigt at flytte sig," skrev en anden.

"Far har samme reflekser som et lig," lød det fra en tredje.

Ross har efterfølgende udtalt sig en række lokale medier. Her fortalte han, at de havde været på en campingtur i Sundown National Park, og at tingene gik godt, indtil slangen pludselig valgte at aflægge dem et visit.

"Da den var omkring halvanden meter væk, skyndte jeg mig væk derfra," sagde han til 7News.

"Vi så slangen rundt omkring tre gange. Jeg trådte næsten på den første gang. Gudskelov lagde jeg mærke til den."

Slangen, der optræder i videoen, bliver ikke betragtet som en aggressiv art. Det er dog en giftig slange, hvis gift kan forårsage blodkoagulation samt muskel- og nerveskader. Det vil endda kunne slå dig ud, men er sjældent dødeligt.

Der har aldrig været bekræftet et dødsfald, efter et bid fra denne art.