Far raser mod McDonald's: Datter blev 'forskrækket' over fund i burger

21/05/2023

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock
En far raser mod McDonalds, efter at hans datter fik serveret en burger fra McDonald's med bacon.

Mest læste i dag

Pigen besøgte en McDonald's-restaurant i Walsall i det nordlige England. Her undgik hun at bestille noget med svinekød, da hun er muslim og derfor ikke må indtage det af religiøse årsager.

Derfor besluttede hun sig for at bestille en Filet-O-Fish, så hun kunne være sikker på, at burgeren ikke indeholdt svinekød. Derfor blev hun også 'forskrækket', da hun fandt et stort stykke bacon inde i den.

Hun havde allerede taget flere bidder af burgeren, inden hun bemærkede noget besynderligt mellem det hvide fiskefyld, skriver Daily Star.

"Min datter fandt bacon i sin Filet-O-Fish-burger. På grund af hendes religiøse overbevisning og værdier ønsker vi, at dette skal være kendt, så det ikke sker igen," sagde hendes far til BlackCountryLive.

McDonald's har efterfølgende undskyldt over for både far og datter. De har samtidig meldt ud, at de var 'ekstremt skuffede' over, at hændelsen har fundet sted.

"Vi vil gerne undskylde over for den pågældende kunde for deres oplevelse. Vi går meget op i at levere den rigtige ordre og har en række procedurer på plads for at undgå unøjagtige ordrer," sagde en talsperson for McDonald's til Daily Star.

"Vi er ekstremt skuffede over, at vi kom til kort med disse ved denne lejlighed og erkender, at det er uacceptabelt. Vores kundeservice har været i kontakt med kunden for at give en undskyldning og hjælpe med at finde en løsning."

Det er ikke første gang i de seneste dage, at McDonald's har været nødt til at undskylde for en fejlagtig ordre.

Tidligere på ugen blev en anden teenager chokeret over at finde et insekt i hendes wrap med kylling.

Hendes wrap blev dog ikke købt i samme restaurant, som pigen med Filet-O-Fish-burgeren. Derimod blev hendes wrap bestilt via UberEats hos en afdeling i Hemel Hempstead.

McDonald's udstedte også i denne forbindelse en undskyldning til pigen og hendes mor, som havde afgivet ordren. De udtalte, at restauranten havde fået en femstjernet hygiejnevurdering blot to måneder forinden.