Far slog sine to børn ihjel: Nu afsløres hans uhyggelige vane

06/11/22 17:33

Henrik Rothenbücher

Privatfoto
Det har vist sig, at familiefaren havde en helt speciel vane.

John Edwards myrdede sine børn Jack, 15, og Jennifer, 13, og tog derefter sit eget liv den 5. juli 2018 i Sydney. Moren, Olga, tog sit eget liv i december samme år.

Nu viser det sig, at John Edwars havde en uhyggelig vane, som han blev afsløret i et år inden han begik forbrydelsen, skriver News.com.

Hvorfor var han der?

John og Olga var midt i en skilsmisse, og derfor var det meget mærkeligt, da John mødte op i det center, hvor Olga gik til yoga.

Det var i januar 2017, at John begyndte at komme i centeret, ifølge ejeren Oliver James Campbell.

På daværende tidspunkt kendte Oliver James Campbell godt Olga, som var en hyppig gæst i centeret, og var kommet der i 5-6 år, men John havde han aldrig set før. 

Ejeren af centeret lagde dog hurtigt mærke til John, da han opførte sig mærkeligt i timerne. Han virkede distraheret og brugte mere tid på at kigge på de andre deltagere end at dyrke yoga. 

“Det virkede ikke som om, at han var der for yogaens skyld,” forklarer Oliver James Campbell og fortsætter:

“Der er stillinger, hvor vi har spredte ben eller står foroverbøjet. I disse stillinger har vi typisk hovedet nedad mod gulvet, og det er et ret privat øjeblik.”

John og Olga stødte ind i hinanden i en time den 8.  februar 2017. Det husker Oliver tydeligt. På det tidspunkt var de midt i en grim skilsmisse, ifølge News.com. 

“Det står så klart for mig, det der skete den morgen, for det er den mærkeligste time, jeg nogensinde har haft klokken 6 om morgenen.”

Da han begyndte undervisningen kunne han godt mærke, at Olga ikke rigtig var til stede. Derfor gik han ned til hende for at sikre sig, at alt var okay. 

Privatfoto

Privatfoto

Foto: Privatfoto

Hun sagde, at hun blev nødt til at gå fra timen på grund af ‘my ex’ (min eksmand). Det hørte Oliver som ‘my neck’ (min nakke), og sagde, at det selvfølgelig var helt okay. 

Da Olga havde forladt timen, lagde Oliver igen mærke til John.

“Han opførte sig igen mærkeligt, hvor han gloede på alle de andre på holdet, mens de var i forskellige yogastilinger.”

Det blev for meget for ejeren, der bad John om ikke at komme igen. Det rørte ikke familiefaren. 

“Han trak på skuldrene. Sagde ikke meget. Jeg så ham aldrig igen,” afslutter Oliver.

Det var først efter denne time, da Olga ringede til ham, at det gik op for ham, at John og Olga var gift og midt i en skilsmisse på det tidspunkt.

Gik til politiet

Olga gik til politiet efterfølgende, men det blev der aldrig en sag ud af.

Politiet opfattede det mere som om, at Olga var fortørnet over, at eksmanden dukkede op i yogacenteret, end at hun reelt var bange for ham.

Ifølge News.com havde John Edwards en uhyggelig forhistore, og havde opført sig voldeligt i tidligere forhold - både overfor kvinder og børn - før han skød sine to børn Jack og Jennifer i juli 2018.