Far til tre stoppede pludselig med at trække vejret hos tandlægen: Kort tid efter var han død

Foto: GoFundMe
Han var blot til et rutinemæssigt tjek hos sin tandlæge, da han pludselig stoppede med at trække vejret og blevet hastet til et nærliggende hospital.

Mest læste i dag

48-årige Roy Robinson var ved tandlægen til et rutinemæssigt tjek om morgenen den 10. januar, da han pludselig stoppede med at trække vejret og mistede bevidstheden.

Hans storebror, 51-årige Kevin Crompton, sagde ifølge Mirror, at Roy stoppede med at trække vejret, da han sad i tandlægestolen. En ambulance blev tilkaldt med det samme.

Herefter blev han hastet til Tameside General Hospital, hvor han fik diagnosticeret en hjerneblødning, hvilket medførte, at han blev overført til et specialhospital for yderligere behandling.

Tirsdag eftermiddag blev hans nærmeste familie kontaktet af hospitalet, da bad dem komme og sige farvel, inden de dagen efter erklærede ham hjernedød.

"Man ved det bare aldrig," lød det fra hans storebror Kevin.

"Det ene minut er du her og det næste er du væk. Livet er så skrøbeligt. Det var bare så ud af det blå."

"Enhver kunne have svagheden i deres krop. ligesom en tikkende bombe," sagde han også.

"Roy var en glad mand. Han ville gerne have en drink med sine kammerater og have det sjovt. Han prøvede altid bare at have det sjovt."

"Jeg tror aldrig, han var klar over, hvor mange venner han havde, eller hvilken indflydelse han havde haft på folk."

Roy var far til tre børn, Dominic, Lewis og Antonia, som han var 'meget stolt af'. Han var især stolt af, hvad de havde opnået med sit liv, lyder det.

Roy havde været i hæren i seks år, og var efterfølgende endt med at være arbejdsløs. Han havde dog netop kvalificeret sig til et job som blikkenslager.

"Han led af PTSD og havde trukket sig en smule. Men han prøvede at skabe et bedre liv for sig selv," sagde hans bror.

"Han mødte sin partner Pauline for omkring 10 år siden, og de har været sammen lige siden. Han havde tre voksne børn."

"Han var så stolt af dem. Han var bestemt en stolt far," lød det også fra Kevin.

På tragisk vis fandt Pauline ud af, at Roy var blevet kørt på hospitalet, da han ikke dukkede op til deres aftale, som skulle foregå kort efter hans tid ved tandlægen.

"Hun havde ringet til hans mobiltelefon i to timer uden svar, før hun ringede til tandlægen, som fortalte hende, hvad der var sket," sagde Kevin.

Salford Royal Hospital besluttede sig for at tage kontakt til Manchester City, som Roy havde støttet siden han var barn, for at informere dem om hans død og hans livslange loyalitet til klubben.

Som svar modtog familien et underskrevet brev fra klubbens træner, Pep Guardiola, der takkede Roy for at støtte klubben og sagde, at han var 'ked af', at de aldrig fik en chance for at mødes.

Anbefalet til dig