Farmaceut deler '100% effektivt' trick til at kurere tømmermændene nytårsdag

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En farmaceut har delt et trick, der kan bruges, hvis du vil undgå de værste tømmermænd efter nytårsfejringen.

Mest læste i dag

En farmaceut (også kendt som en apoteker) har delt et '100% effektivt' trick, der kan hjælpe dig med at kurere eller helt undgå tømmermænd. Hun påstår, at det har virket for mange, der har brugt tricket.

Ari, der bor i Los Angeles i USA, har udtalt, at der er en række essentielle vitaminer, der kan fungere lige så effektivt, som hvis du havde modtaget intravenøs behandling.

Det skriver Daily Star.

Ari hævder, at tricket er blevet anvendt på hospitalet. Samtidig har hun udtalt, at det er 'den klart mest effektive måde' at slippe for tømmermænd, hvis man har fået for meget at drikke aftenen forinden.

Normalt vil patienter på hospitalet få et drop, der er fyldt med såkaldte IV-væsker, som skal forhindre dem i at dehydrere samt hjælpe med at genopbygge de elektrolytter og vitaminer, som de mangler.

I en video på TikTok forklarer hun, at det første, du skal gøre, er at tage et B-komplex, der indeholder B1-vitaminer og B2-vitaminer, hvilket er vigtigt, da det vil omdanne din mad til cellulær energi og understøtte din cellulære funktion.

"Dernæst skal du tage et folinsyretilskud, som hjælper med at beskytte dine nerveceller og din hjernefunktion, og dermed hjælper dig med at komme hurtigt igennem dine tømmermænd."

"For at hjælpe dig med at slappe af i dine muskler og hjælpe med at regulere dine neurotransmittere, skal du også tage magnesium."

"Og den sidste ting er at hydrere. Du skal sørge for at drikke en masse vand. Måske også bruge elektrolytter, hvis du ønsker dette."

Der er flere muligheder, hvis man ønsker at benytte sig af dette trick. Man kan enten tage den en time efter, man er stoppet med at drikke eller inden man går i seng.

En anden mulighed er, at man vælger at indtage de forskellige ting, inden man går i gang med at drikke, så det kan enten forhindre eller mindske mængden af tømmermænd.

I kommentarfeltet er der mange, der giver udtryk for, at de primært forsøger sig med drikkevarer med elektrolytter eller med forskellige former for fastfood.

Anbefalet til dig