Fejrer bizar begivenhed: Nu går kage verden rundt

17/11/2020

Sarah Steenfeldt

Foto: Reddit
Det er nok ikke den slags, der normalvis fejres med kage.

Mest læste i dag

Et billede af en kage er gået verden rundt, efter at den havnede på mediet Reddit. Det skriver Mirror. 

Der er mange ting som fejres i et parforhold, især dage af en særlig betydning - den dato hvor man mødte hinanden første gang, huskøb, børn og andre mærkedage. Og så er der nogen som fejrer andre særlige ting i forholdet - som eksempelvis den første gang, at man slår en prut i den andens nærvær.

Netop denne begivenhed, har fået en amerikansk mand til at bestille en helt særlig kage til sin kæreste. Det er mandens ven, der synes at kagen var så sjov, at den måtte deles på Reddit. 

“Min kammerats kæreste pruttede foran ham for første gang, så fik han lavet en kage til hende”. Sådan skriver kammeraten på Reddit.

På kagen er en kvinde tegnet, sammen med teksten “Courtneys første prut” samt datoen for prutten som er den 8. november 2020 (amerikanske dato vises som mm/dd/YYYY, red.)

Foto: Reddit

"Undskyld jeg havde sex med Tina"

Kagen fik mange til tasterne på mediet. I kommentarfeltet skriver flere, at det må være det mærkeligste bageren er blevet bedt om at lave. Flere som selv har arbejdet hos en bager, beskriver deres egne oplevelser.

En person skriver, at vedkommende engang har lavet en kage med teksten “Undskyld at jeg havde sex med Tina” og flere kommenterer med andre bizarre kager, med knap så venlige ord.

Anbefalet til dig