Fik nok af ham: Prinsesse Diana 'smækkede' prins Harry én, da han gjorde dette

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prinsesse Diana blev så sur på prins Harry, at hun 'smækkede ham én', da han blev ved med at imitere en buschaufførs accent.

Mest læste i dag

Prins Harry blev engang 'smækket én' af sin afdøde mor prinsesse Diana, da han gentagne gange var racistisk overfor en buschauffør i London, hævdes det i en ny bog.

Påstanden er blevet fremsat af den royale ekspert Robert Jobson i hans nye bog 'Our King: Charles III: The Man and the Monarch Revealed'.

Jobson, der har skrevet flere bøger om den britiske kongefamilie, har delt historien om, hvordan prinsesse Diana havde besluttet at tage en otteårig prins Harry med på en særlig bustur rundt i London.

Turen var blevet arrangeret af den tidligere politibetjent Ken Wharfe, som Jobson arbejdede sammen med, da han skrev sin bog om prinsesse Diana, der blev udgivet i 2002.

"På bussen måtte Diana bede Harry om at stoppe med at efterligne buschaufføren indiske accent, hver gang en passager trykkede på klokken for at stå af," skriver han i sin bog ifølge Daily Mail.

"Buschaufføren, en munter fyr med en gul turban, var ganske afslappet overfor Harrys racisme, men Diana var så oprørt, at hun til sidst bad Ken Wharfe om at droppe turen."

"Diana, Ken, William og Harry stod alle af ved Green Park, og Diana smækkede straks Harry én og sagde til ham: 'Det gør du aldrig igen'."

Hun mente dog ikke, at det var straf nok for den ung prins. Hun fik derfor prins Harry til at skrive et brev til Wharfe, hvori han skulle undskylde for sin opførsel.

"Bagefter fik hun Harry til at skrive til Wharfe for at undskylde for sin opførsel og for at have ødelagt den dag, han havde arrangeret for drengene," lyder det.

"Jeg har talt med Wharfe, som bekræfter hændelsen, og jeg har også set brevet, der stadig er i hans besiddelse, hvori Harry joker med den sætning, han brugte."

"Da han var barn på det tidspunkt, kan han nok blive tilgivet - men hændelsen viser, at Diana i det mindste på ét punkt var helt enig med Charles."

"Hun ville ikke tolerere nogen form for racisme fra deres to sønner."

Mediet Daily Star har forsøgt at henvende sig til prins Harry, for at få en kommentar til uddraget fra den nye bog. Han er dog ikke vendt tilbage på deres henvendelse.

Anbefalet til dig