Fik skamferet sin penis: Nu kræver han erstatning af kaffegigant

18/9/20 09:30

Sarah Steenfeldt

Foto: Shutterstock
En mand har nu lagt sag an, efter et besøg på en af Starbucks cafeer.

En familietur udviklede sig dramatisk, da den lille familie bestemte sig for at svinge forbi Starbucks efter en dejlig varm kop te. Tommy Piluyev var ude og køre med sin kone og parrets lille datter i Sacramento, den dag i oktober 2018, hvor uheldet pludselig var ude. Det skriver Daily Star.

Parret kører gennem cafeens ‘drive thru’ hvor man kan bestille uden at skulle forlade sin bil. De bestille to kopper Honey Citrus Mint ‘to-go’. Da medarbejderen vil udlevere kopperne med te gennem bilens rude, går det galt. 

Da medarbejderen rækker koppen gennem ruden, har koppens låg fået løsnet sig, så der er en åbning mellem låget og bægeret hvor teen er i. Uheldigvis støder koppen sin bund mod det nederste af bilens rude, og derfor tipper den, så der bliver spildt varm te direkte på den dengang 22-årige mand. 

Blev slemt forbrændt

Han bliver ramt af den brandvarme te på hænderne, maven, inderlårene og i skridtet. 

Tommy kunne ikke komme ud af bilen, da han holdte direkte op af serveringsvinduet, derfor satte han straks bilen i gang og kørte over på den nærliggende parkeringsplads. Her sprang han ud af bilen og trak sine bukser af, men den varme te havde allerede gjort stor skade. 

Derfor har han nu lagt sag an mod kaffegiganten og firmaet Pactiv Packagin Inc. som står bag produktionen af kopperne, som Starbucks serverer sine varme drikke i. 

Ifølge oplysninger fra retssagen fik den 22-årige mand forbrændt ni fingre, som var forbrændt ‘som minimum’ i en andengradsforbrænding, han fik delvist fortykket hud og blærer flere steder i blandt andet underlivet  - samt at han har mistet evnen til at spille klaver og at intimt samvær nu er forbundet med både smerter og akavethed. 

Der er kommet permanente skader i huden, som påvirker følsomhed og har dannet misfarvning.

 Advokat Whitney Davis fortæller at det ikke er den eneste sag mod Starbucks, som involverer brandskader hos kunder. Der er kendskab til en lang række sager, hvor både kunder og ansatte har klaget over episoder med defekte låg og kopper, som har ført til forbrændinger.

På Starbucks serveres en kop te når den er ca. 88 til 93 grader varm. 

Mediet oplyser at Starbucks ikke har ønsket at kommentere på sagen.