Får tatovering for at dække vigende hårgrænse: Græder da han ser resultatet

28/04/2023

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
I et forsøg på at gøre noget ved sin vigende hårgrænse, får han en tatovering. Da han ser resultatet, begynder han at græde.

Mest læste i dag

En 26-årig mand fra Italien mente, at det var en god idé at få dækket din vigende hårgrænse, men han ønskede ikke at bruge en stor sum penge på en hårtransplantation.

Derfor besluttede han sig for at lægge vejen forbi tatovøren Maria Gina Altobelli, der blev bedt om at tatovere ham i panden. Resultatet var dog næppe, hvad han havde i tankerne, da han satte sig i stolen.

I en video, som Maria har delt på de sociale medier, lavede hun et par markeringer på den 26-årige mands panden, inden hun viste, hvordan resultatet ville se ud.

Dernæst gik hun i gang med at tatovere, så han fik dækket både sin vigende hårgrænse og pande. Da manden, hvis navn er Gianluca, så sig selv i spejlet, begyndte han at græde - og det var ikke glædestårer.

"Min kunde har altid drømt om at have pandehår, og jeg opfyldte hans ønske," lød det fra Maria ifølge Daily Star.

"Selvfølgelig var jeg skeptisk, da han bad om tatoveringen, men alt i alt er jeg meget tilfreds med arbejdet."

"Det tog os en time at lave, da jeg har været tatovør i seks år, så jeg er meget hurtig. Jeg forventede ikke, at videoen ville gå viralt."

På kort tid har videoen fået næsten 30 millioner visninger på det sociale medie TikTok, hvor flere har skrevet i kommentarsporet, at de håber, at det ikke er en ægte tatovering, han har fået.

"Jeg håber, at det her er en joke," var der en bruger, der skrev.

"Jeg stolede ikke på processen og jeg fik ret," skrev en anden, mens en tredje skrev, at Gianluca græd, fordi 'han vidste, at han begået en forfærdelige fejltagelse'.

"Han går hjem og søger på Google efter tatoveringsfjernelse med laser," skrev en fjerde.

Der var dog også mange, der ikke troede på, at det faktisk var en ægte tatovering, den 26-årige man havde fået lavet.

Her var der flere, der pegede på, at han tilsyneladende havde svært ved at skjule sit grin, da han så sig selv i spejlet. 

Hverken Maria Gina Altobelli eller Gianluca, der potentielt har en noget fjollet tatovering i dele af panden, har be- eller afkræftet, at der er tale om en reel tatovering.