Filmstjerne vækker opsigt i sportsverdenen

25/1/23 10:13

Nicolai Haugsted

Foto: Shutterstock
Skuespillerinden Margot Robbie har fået åben invitation af sportsstjerne.

Hvad har den Oscar-nominerede skuespillerinde tilfælles med en af Australian Opens største tennisstjerner? Ikke meget umiddelbart - men det stoppede ikke tennis-semifinalisten i at række ud til hende. Det skriver Ekstra Bladet.

Efter sin sejr i Australian Open kvartfinalen stillede den vindende tennisspiller, græske Stefanos Tsitsipas, op til et traditionelt vinderinterview med pressen, som man kender det fra sportsverdenen. 

Dog havde han en uventet indvending, som sidenhen har taget både Hollywood- og sportsverdenen med storm.

Midt i sit interview efter sejren i Rod Laver Arena, udtalte den 24-årige græker sig om hans kærlighed for Australien - blandt andet for den australske skuespillerinde.

“Australien er et fantastisk land. Jeg kan godt lide mange australske ting. Min yndlingsskuespiller, Margot Robbie, er eksempelvis fra Australien” smilte den 24-årige tennisspiller og fortsatte:

“Det ville være rart at se hende her en dag”.

Den uventede udmelding fik Jim Courier, der mødte den vindende tennisspiller efter kampen, til at følge op på kommentaren:

“Er det en officiel invitation til Margot Robbie? Jeg vil bare være helt sikker” lød spørgsmålet humoristisk fra Courier.

“Absolut” lød svaret hurtigt tilbage fra Tsitsipas med et bredt smil.

Du kan se den omtalte video via. Austalian Opens Twitter-profil her:

TIl trods for mange spekulationer om de to verdenskendisser blandt fans, så ser det ikke ud til at der er tale om et nyt stjernepar.

Tsitsipas har nemlig i flere år dannet par med Theodora Petalas, og Robbie har siden 2016 været gift med den engelske filmproducent, Tom Ackeyley.

I skrivende stund har den australske skønhed endnu ikke udtalt om den døde invitation.