Firma hyldes for hjertevarmende idé: Hjælper de trængende

Virksomheden er blevet rost til skyerne.

Mest læste i dag

I takt med at temperaturen falder betydeligt i hele Storbritannien, har mange mennesker haft svært ved at holde varmen.

Da leveomkostningerne er steget støt i den seneste tid, har mange husstande ikke længere råd til at betale for deres varme og risikerer i stedet at bukke under for kulden. Og på samme måde har mange ikke råd til at købe tøj til at kunne modstå kulden.

I den forbindelse er folk i London-området blevet bedt om at hjælpe de trængende ved at donere varmt kluns, som de trængende kan tage med, hvis de har brug for ekstra varme.

Virksomheden De Group har således lavet en "Wall of Kindness" i hovedstaden, hvor folk kan udvise venlighed ved at efterlade tøj eller hatte, der kan holde de trængende varme i denne kolde tid.

På venstre side af væggen var der hængt en række frakker op på knager, og over dem var der opsat et skilt med vejledningen:

"Tag en frakke, hvis du fryser. Efterlad en frakke, hvis du ikke længere bruger den."

På højre side var der et andet skilt, som derimod læser:

"Tag en hat, hvis du har brug for en. Efterlad en hat, hvis du ikke længere har brug for den."

Det er virkelig et hjertevarmende syn at være vidne til denne venlige gestus, hvor en enkelt person har taget initiativ til at give varme og komfort til dem, der har brug for det i de kolde vintermåneder.

Det siger meget om menneskets venlighed og om, hvordan vi kan stå sammen om det gode formål. Men det bringer også den triste virkelighed frem i lyset, at der er mange mennesker, der ikke har de nødvendige fornødenheder til at holde sig varme.

"Det er virkelig et smukt syn at se, at nogen har gjort sig umage for at sætte noget som dette i værk. Når man tænker over det, kan man ikke lade være med at tænke, at det ville have været endnu bedre, hvis samfundet var blevet indrettet på en måde, hvor behovet for sådanne foranstaltninger ikke ville være nødvendigt, da folk ikke bliver efterladt i nød," skriver en Twitter-bruger.

"Det er et helt fantastisk koncept!," skriver en anden Twitter-bruger, som efterfølgende tilføjer en emoji med tommelfingeren opad for at understrege det.

"Det er sådan en fantastisk idé! Jeg er virkelig vild med det," kommer det fra en lige så begejstret Twitter-bruger.

Disse kommentarer blev efterfulgt af et begejstret kor af enighed fra de andre deltagere i diskussionen, som alle tilføjede deres egne støttende ord.

Anbefalet til dig