Hun går viralt med sin 'Aldi-burger': Den er 'langt bedre end KFC'

Foto: TikTok
En personlig træner, der deler ud af sine madanbefalinger på de sociale medier, er gået viralt med sit KFC-alternativ.

Mest læste i dag

En personlig træner har genskabt KFC's kendte Zinger-burger med billige ingredienser fra Aldi, og kalder selv sin sundere version for 'lækker'.

Bec Hardgrave har skabt sig en stor følgerskare på TikTok, hvor hun deler alternativer med lavere kalorieindhold til populære fastfood-retter fra f.eks. McDonald's, KFC og Starbucks.

I sidste uge lancerede KFC deres Zinger Crunch, som er en burger med kylling, slaw, ost, jalapenos, mayo og sprøde majschips. Og nu har Bec lavet et sundere alternativ til den.

Den 25-årige personlige træner har kun brugt råvarer og ingredienser fra Aldi, der fås til lave priser. Det omfatter briocheboller, kylling, frisk slaw samt Doritos.

Foto: TikTok

Hun lavede kyllingen, som hun fandt på frost, i en airfryer, mens hun ristede bollerne let på en stegepande uden olie.

"Jeg brugte light-mayo og Sirracha til at lave sin Zinger-sauce," siger Bec i en video på TikTok, hvor hun har næsten 60.000 følgere.

"Jeg tilføjede min slaw og en skive ost og nogle Doritos for det ekstra knas. I alt indeholder den 456 kalorier. I skal helt klart prøve denne. Den er lækker."

For at holde kalorieindholdet nede, valgte Bec kun at bruge tre chips, en skive ost samt 15 gram sauce.

Hun stablede alle ingredienserne på to kyllingestykker for at sikre, at burgeren havde et højt indhold af protein.

Zinger Crunch er en permanent ny tilføjelse til KFC's menu i Australien, men dens ernæringsmæssige oplysninger er endnu ikke tilgængelige på KFC's hjemmeside.

Foto: TikTok

Men den originale Zinger-burger, der kun indeholder et enkelt stykke kylling, indeholder 1816 kJ (434 kalorier).

Dette tal dækker dog ikke over chips. Da der er ca. 14 kalorier i én majschips, skal der kun to chips til, før den nye Zinger Crunchs kalorieindhold overstiger Becs hjemmelavede alternativ.

Desuden valgte Bec også at gøre brug af frisk slaw i stedet for traditionel slaw.

Brugere på det sociale medie TiKTok var hurtige til at takke Bec for hendes alternativ, som mange beskrev som 'fantastisk'. Andre skrev dog, at de ville 'holde sig til KFC'.

"Yum. Din version ser så meget bedre ud," skriver en, mens en anden skriver: "Det ser så godt ud."

"Min kæreste bliver ikke glad, hvis jeg laver dette," skriver en tredje.

Foto: TikTok

Fitness-influenceren har tidligere vist sine følgere, hvordan man genskaber den ikoniske Big Mac-burger fra McDonald's med ingredienser, som kan købes i Aldi. Denne bruger indeholder 420 kalorier og 30 gram protein.

"Jeg fandt disse briocheboller fra Aldi, og de smager bogstaveligt talt ligesom McDonald's," forklarer hun i en video, hun delt i september.

"Få 100 gram magert oksekød, tryk det ned på en tallerken for at gøre det fladt, og tilføj din rygeost.

Hun siger derefter, at hun også tilføjer brugerdressing, rå løg, salat og pickles.

"Dette er 420 kalorier og over 30 gram protein, og jeg elsker det," fortæller hun i videoen.

Foto: TikTok

Bec, der er uddannet personlig træner, fortalte dengang til News.com.au, at hun elsker at hjælpe folk og give dem madmuligheder, så de kan holde sig på sporet.

"Jeg synes, det er latterligt, at folk tror, at de ikke kan få et stykke fødselsdagskage, fordi de er på en restriktiv diæt. Du skal være i stand til at nyde dit liv og stadig have mål," sagde hun.

"Jeg oplever, at der er meget misinformation i fitness- og sundhedsindustrien, og det er meget overkompliceret. Jeg vil gerne vise folk, at de ikke behøver at spise kedelig mad for at tabe sig."

"Jeg nyder virkelig at hjælpe folk, og hvis de er i stand til at komme lidt tættere på deres vægttabsmål ved at vælge lækre snacks, som jeg opdager, synes jeg, det er rigtig fedt."

Anbefalet til dig