Hun gør en skræmmende opdagelse da hun fjerner tæppet i sit hjem

25/9/22 16:02

Henrik Rothenbücher

Foto: TikTok
Det er nok de færreste, som ønsker at se det, når de fjerner gulvtæppet i sit nye hjem.

På TikTok deler en kvinde en video, hvor hun viser et makabert fund på gulvet i sit hjem. 

Kvinden der for nyligt er flyttet ind i sit nye hus fortæller, at hun fik sig noget af en overraskelse da hun fjernede gulvtæppet.

Faktisk ligner videoen på TikTok mest en scene fra et gerningssted - hvilket det med alt sandsynlighed i virkeligheden også er.

På videoen kan man se kvinden fjerne et stykke af gulvtæppet, hvor der under tæppet gemmer sig et tegnet omrids af en menneske.

Et omrids der typisk liger dét, som man har set i diverse krimifilm, der er tegnet på et gerningssted efter et mord. 

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Under armen på tegningen af mennesket på gulvet, står der endda også "Case #091101" - hvilket tyder på, at der sikkert netop har været tale om en politisag.

"Hvis det bobler er det blod"

På gulvet er der også store plamager, hvor det ser ud til, at der er blevet skrubbet meget grundigt på gulvet - her ser gulvet nemlig helt slidt ud. 

Kvinden skriver faktisk til start i videoen, at hun var informeret om, at der var én der var død i huset - men at det ikke var noget der generede hende. Alligevel fik hun sig noget af en overraskelse, da hun fjernede tæppet.

"Forestil dig min overraskelse, da jeg fjernede tæpppet og fandt det her," skriver hun i videoen.

Det uhyggelige stopper dog ikke helt endnu.

Foto: TikTok

Foto: TikTok

Der er nemlig en følger der skriver til hende, at hun nemt kan få afklaret hvorvidt plamagerne omkring tegningen af liget, har været fyldt med blod. Det skal hun gøre ved at hælde brintoverilte på plamagerne - hvis det bobler op, så er plamagerne forårsaget af blod.

Det prøver hun derfor i en anden video og her bliver det hurtigt klart, at der er forskel på gulvet med og uden plamager. For på den "almindelige" del af gulvet bobler brintoverilten ikke op - men det gør den derimod på plamagerne.

Den video kan du se her.