Flere børn indlagt på hospitalet: Elev delte Sprite-flasker med narkotika ud

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Flere børn er blevet indlagt på hospitalet, efter at have drukket af Sprite-flasker, der blev delt af en anden elev.

Lige nu læser andre også

En mor har forklaret, at hendes 12-årige søn er ved at komme sig, efter han ubevidst har indtaget narkotika, mens han var i skole.

Drengen, der kommer fra Gwinnett County i USA, har fortalt sine forældre, at en elev havde Sprite-flasker med i skole, men ingen vidste, at de havde et højt indhold af THC-vingummi, som gjorde eleverne syge.

Det skriver mediet Daily Star.

Når man indtager THC-vingummier, kan man få alle de fordele, der er forbundet med THC, hvilket omfatter smertelindring, stress- og angsthåndtering og bedre søvn, men det kan også udgøre en fare.

Barnets mor fortæller, at hendes barn ikke var den eneste, der fik det dårligt af at indtage THC, som er man normalt finder i cannabis, hvorfor man bliver høj af at indtage det.

Kvinden, der har ønsket at være anonym, forklarede til Channel 2, at hun hastede til Shiloh Middle School, da hun fik et opkald om, at hendes søn skulle på hospitalet.

"Han sagde, at han følte, at han skulle dø. Han sagde, at hans bryst føltes som om det var ved at eksplodere, og at han var meget svimmel," sagde hun.

Det var først senere, hun fandt ud af, at den unge dreng havde indtaget THC uden at vide det, efter at have taget imod sodavanden fra en anden elev.

"De sagde til mig, at det skal jeg ikke bekymre mig om lige nu. Jeg skal bekymre mig om din søn," fortalte hun.

Hun sagde, at eleven gav Sprite-flaskerne til i alt fire børn i klassen, og at hver flaske havde et højt indhold af THC-vingummier.

"Jeg hørte fra de andre børn, at han gav dem til alle de kloge elever," sagde kvinden.

Skolens rektor har efterfølgende sendt et brev, der handler om denne episode, der siges at have ramt fire børn.

"Eleverne, som ikke vidste, at drikkevaren indeholdt narkotika, blev syge og krævede lægehjælp," skrev han.

"Jeg vil gerne være tydelig. Handlingerne fra den elev, der opmuntrede sine klassekammerater til at indtage drikken, var farlige og vil ikke blive tolereret."

Moderen til den 12-årige dreng er ikke i tvivl om, hvad det bør have af konsekvenser for den elev, der havde Sprite-flaskerne med i skole.

"Hvis du gør noget kriminelt, skal du udvises," lød det.

Kommunen ville ikke kommentere på, hvilken straf, det kan udløse, men rektoren har fortalt, at der kan blive tale om en straffesag.

"Et andet barn er måske ikke så heldig, som min søn var," sagde moderen, der gerne vil have at forældrene taler med deres børn om, hvordan stoffer kan tages med i skole.

Anbefalet til dig