Flere har fået bøde for at parkere foran EGEN indkørsel: - Det er overdrevet

13/09/2023

Thea M. Andersen

Foto: Nyheder24
Flere har fået en parkeringsbøde for at parkere foran deres egen indkørsel i Miami, USA.

Mest læste i dag

Flere personer i Miami, USA har delt deres frustration efter at have fået bøder for at parkere foran deres egne indkørsler. Ifølge Miami Police Department er bøderne dog blevet udstedt, fordi deres køretøjer blokerede fortovet, skriver Mirror.

Men mange protesterede og hævdede, at dette var overdrevet. Nogle indrømmede, at de parkerede lidt skævt, mens mange holdte fast i, at de parkerede på deres egen grund.

"På bare én uge fik omkring fire huse bøder på £24 (= cirka 200 danske kroner), og nogle af dem var kun lidt inde på fortovet," klagede Perla Terzian, mens en af hendes naboer Steven Heckert, der også fik en parkeringsbøde, sagde:

"Hvor skal de gå hen? Hvor skal de parkere? Ikke alle huse er bygget med meget plads til parkering."

"Hvorfor får jeg en bøde, når jeg parkerer i min egen indkørsel derhjemme?," tilføjede han.

Desuden påstod de også, at byen tilføjede flere belastninger for familier på toppen af Covid-pandemien.

I løbet af et par uger i 2020 modtog flere ejendomme i Miami adskillige bøder, alle for at blokere fortovet. Men beboerne sagde, at de ikke kunne gøre for det, ifølge WSVN.

Ikke alene blev de tvunget til at blive hjemme, men mange boede i husstande med flere biler og børn i college-alderen. Mange beboere i South Florida-området kunne heller ikke arbejde.

"Det, der foruroliger os, er, at de fleste af os er blevet fyret eller afskediget. Vi får slet ingen advarsler. Vi får bare en bøde i hovedet," sagde Mary Difede, der fik en parkeringsbøde, dengang.

Mange af de lokale opdagede, at bøderne ikke blev udstedt om dagen, da de var nødt til at være i karantæne derhjemme.

Mary, der modtog to bøder, sagde, at det var "mærkeligt", at der på en bøde stod, at den var blevet lagt på forruden klokken 21.55. Hun sagde også, at det var mærkeligt, at nogen gik rundt i kvarteret på det tidspunkt.

Da de blev spurgt om, hvorfor beboerne fik bøder, sagde Miami Dade Police Department, at de blot reagerede på opkald.

Dette afviste påstande om, at betjente patruljerede gaderne om natten.

Miami Dade Police er ikke uvant med klager over parkering fra de lokale. I april rapporterede de om en mangel på parkering, der hurtigt blev til gene. Nogle beboere sagde, at de brugte timer på at køre rundt i kvarteret og deres lejlighedsbygning for at finde en parkeringsplads.

"De har folk, der bare parkerer hvor som helst, altså på gaden eller på græsplænen, hvor de kan finde en parkeringsplads," sagde beboeren Omar Nation.

Anbefalet til dig