Floridas strandgæster bliver advaret: To hajangreb på samme dag

Udland
Genrefoto / foto: Pixabay
Genrefoto / foto: Pixabay
To hajangreb på samme dag har fået myndighederne til at komme med en advarsel.

Mest læste i dag

En varm dag ved Floridas Golfkyst blev brat afbrudt af frygt, da to hajangreb chokerede strandgæsterne. Hvad der skulle have været en afslappende dag med sol og strand, blev til straks mere dramatisk.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fredag eftermiddag, omkring klokken 13.20 lokal tid, blev en kvinde på omkring 45 år angrebet af en haj, mens hun svømmede rundt ved Watersound, som er et privat strandområde.

Ifølge South Walton Fire District, som delte nyheden på deres Facebook-side, blev kvinden hurtigt hjulpet af forbipasserende. Hendes skader var alvorlige, især på hoften og venstre underarm, og hun blev hastet til hospitalet i kritisk tilstand.

Men rædslerne var langt fra ovre. Kun halvanden time senere, et par kilometer væk, skete det utænkelige igen. Denne gang var det to teenagepiger på omkring 15 år, der blev angrebet, mens de befandt sig i vand som kun gik til hoftehøjde. 

Den ene pige led betydelige skader på benet og hånden, mens den anden slap med mindre skader på foden. Begge piger blev straks transporteret til hospitalet, den ene med helikopter.

South Walton Fire District har siden udtalt, at strandgæster skal være ekstra opmærksomme, når de færdes på strandene.

Anbefalet til dig