Fly blev forsinket med 45 minutter - men se så kvindens dokumentation af den chokerede årsag

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Flyet blev forsinket i hele tre kvarter.

Mest læste i dag

At sidde fast i en lufthavn på grund af en flyforsinkelse kan føles som en irriterende bump på vejen, hvor årsagerne normalt er vejrrelaterede eller logistiske udfordringer. 

Men nogle gange kan det, der virker som en generel forsinkelse, vise sig at skyldes noget, som man aldrig nogensinde kunne have forestillet sig. 

Kristen er en af dem, der har oplevet netop dette. Netop som det fly, hun sad i, skulle til at lette, blev afgangen udskudt og forsinket med 45 minutter grundet en yderst uventet situation, skriver Bored Daddy.

Kristen besluttede at dele øjeblikket på Facebook og beskrev, hvordan kabinepersonalet samledes om en ældre kvinde, der led af demens og var forvirret. 

"Vi sidder i øjeblikket på et fly med 45 minutters forsinkelse. Årsagen? For der er en ældre kvinde, der lider af demens, som er meget ked af det og forvirret.”

Den ældre kvinde, som var forvirret og bange, kunne ikke forstå, hvorfor hun var på flyet.

Hendes eneste trøst var hendes trofaste hund, som hun kælede med i forsøget på at forstå den uforklarlige situation. 

Det er en påmindelse om, hvor uforudsigeligt livet kan være for dem, der lever med demens, og for dem, der tager sig af dem.

Kristen var ikke alene om at blive berørt af situationen. 

Besætningen på Alaska Airlines viste en bemærkelsesværdig medfølelse og tålmodighed. 

De arbejdede tålmodigt med kvindens følgesvende og hendes hund for at sikre, at hun følte sig så tryg som muligt. 

Det var en bevægende demonstration af empati i en tid, hvor sådanne øjeblikke sjældent er fanget på kamera.

Efter at have besluttet, at kvinden havde brug for mere tid til at berolige sig selv, eskorterede besætningen hende, hendes mand eller plejer og deres hund ud af flyet. 

De sørgede for, at de havde et hotelværelse og transport og tilbød dem muligheden for at hvile og forsøge igen næste dag. 

Anbefalet til dig