Før og efter-billeder fra klinik har chokeret internettet: 'Hun ser 20 år yngre ud'

Af: Thea Andersen

|

15/09/2023

Udland
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Før og efter-billeder fra en plastikkirurgisk klinik i Tyrkiet har efterladt internettet i chok.

Lige nu læser andre også

De seneste billeder af en plastikkirurgipatient fra Tyrkiet har sat gang i en strøm af spørgsmål og debat på de sociale medier, skriver Metro.

Billederne viser en kvinde før og efter plastikkirurgiske indgreb udført på en klinik i Tyrkiet, og spørgsmål som "Er det den samme kvinde?", "Hvilke plastikoperationer har hun fået udført?" og "Hvad kostede det?" fylder kommentarfeltet.

Billedteksten lyder: "Vores dejlige patient, frøken Dilek, efter to års næsekorrektion, ansigtsløft og øjenlågsoperationer. Jeg afventer jeres meninger."

På billedet til venstre ses en ældre kvinde, som ifølge kirurgen skulle være 68 år gammel. I mellemtiden viser billedet til højre - angiveligt af den samme person - en kvinde, der ser mindst 20 år yngre ud.

Hendes læge fastholder, at det er takket være en betydelig mængde kirurgiske ændringer udført på hans klinik i Istanbul, Tyrkiet.

Foto: Instagram

For at imødegå beskyldninger om, at opslaget er falsk, afslørede han, at patienten gennemgik fem forskellige operationer for at opnå resultatet.

"Det her er sindssygt. Hun ser 20 år yngre ud. Resultat af næsekorrektionerne er virkelig gode. Der er helt sikkert blevet brugt lip filler. Men du kan stadig se, at det er hende," skrev en bruger til billederne.

Foto: Instagram

Selv Melinda Farina, stifteren af ​​Beauty Brokers, en konsulentvirksomhed, der hjælper klienter gennem hele deres plastikkirurgirejse, blev mundlam.

Hun kommenterede: "Selv jeg er lamslået over dette."

Brugere fra Vesten påpegede, at selv de bedste kirurger i USA ikke er kommet i nærheden af en så "radikal" forvandling. Imponeret over resultatet sagde mange, at de var klar til at booke næste fly til Tyrkiet.

Andre bad klinikken om en prisliste for alle de procedurer, kvinden havde fået udført i ansigtet.

Foto: Instagram

Der var dog også nogle, som satte spørgsmålstegn ved, om billedet til højre var blevet redigeret, inden det blev delt på de sociale medier.

"Hun har nok fået noget arbejde udført, men der er også blevet brugt en del Photoshop her," skrev en kvinde under opslaget. Andre var slet ikke overbeviste om, at billederne var af den samme person, og opfordrede folk til ikke at tro på klinikken.

"Det er faktisk mor og datter. Hvorfor lyver I?," skrev en bruger.

Anbefalet til dig