Folk bliver overraskede, når de hører hendes alder: Her er nøglen til et ungdommeligt udseende

Udland
Foto: Instagram/@hergardengym
Foto: Instagram/@hergardengym
Bedstemoren får ofte at vide, at hun ser meget yngre ud end sin alder.

Mest læste i dag

59-årige Jacqueline Hooton fra Bognor Regis har afsløret nøglen til hendes ungdommelige udseende.

Hooton fortæller, at folk ofte tror, at hun er i 30'erne eller 40'erne.

Bedstemoderen, som selv har to børn, har omfavnet sin indre selvtillid og er ikke bange for at vise den frem med stil. Hun elsker at bære hotpants, crop tops og andet moderigtigt beklædning som i mange af hendes jævnaldrendes øjne måske er mere egnet til yngre mennesker.

Men det lader hun sig ikke genere af.

"I februar bliver jeg 60 år, hvilket jeg ser frem til. Jeg er ikke bange, og jeg er ikke ked af min alder. Jeg ønsker at hjælpe andre kvinder med at føle sig stærke og selvsikre."

Foto: Instagram/@hergardengym

Personlig træner i mere end 20 år samt styrketræning fire-fem gange ugentligt har medført, at hun har udviklet en imponerende fysik.

Kroppen viser hun således frem for sine 227.000 Instagram-følgere, som mildest talt er imponerede.

"Jeg får min kardiovaskulære træning ind ved at gå, løbe eller cykle på stranden, hvor jeg bor, hver morgen," siger hun og tilføjer:

"Jeg styrketræner i mit studie, min garage og i et lokalt fitnesscenter 4-5 dage om ugen."

Foto: Instagram/@hergardengym

"Når jeg deler korte klip af min egen træning - f.eks. 100 kg. dødløft, hvilket er dobbelt så meget som min kropsvægt - er mange mennesker ofte overraskede over, hvor stærk jeg er."

"Det er dog hele pointen. Jeg vil gerne have andre kvinder til at indse, at de kan opbygge utrolig styrke i alle aldre, og det vil hjælpe dem med at bevare deres funktion, når de bliver ældre, undgå skader og potentielt reducere risikoen for at udvikle osteoporose."

Selv om hun får masser af velmenende kommentarer om sin alder, er det for Jacqueline blot et tal. Men det er også et problem.

"Beskrivelsen af "flot for sin alder" er problematisk. Den fortæller kvinder, at de stadig bliver bedømt på deres udseende, selv når de bliver ældre," udtaler Jacqueline og tilføjer:

"Aldersdiskrimination er et reelt problem. Mange mennesker har stereotype opfattelser af ældre mennesker eller behandler dem anderledes udelukkende på grund af deres alder."

"Kvinder bliver især opmærksomme på dette midt i livet og føler, at deres værdi mindskes."

"Jeg står frem og lader andre kvinder vide, at jeg også ser dem, og jeg sigter mod at tjene dem."

Anbefalet til dig