Folk bliver overraskede, når de hører hendes alder: Nu afslører hun sin hemmelighed

26/11/22 17:09

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde hævder, at folk altid bliver overraskede, når de hører hendes alder - og nu har hun afsløret, hvordan hun holder sig ung.

De fleste har et ønske om at holde sig unge og smukke. Det er dog ikke alle, der ved, hvordan de egentlig skal bære sig ad med at opnå dette.

En kvinde, der har chokeret mange, ved at løfte sløret for sin egentlige alder, har afsløret, at hun mener, at hemmeligheden bag hendes ungdommelig udseende er kaffe og gode gener. Det skriver The Sun.

Lynda, der bor i New York i USA, har for nylig afsløret sin alder i en video, som hun har delt på TikTok. Det er der så mange, der er blevet chokeret over, at den er endt med at gå viralt.

I den korte video, ser man Lynda kigge ind i kameraet og spørge: "Kan du gætte det?"

Få sekunder efter afslører hun sin alder, og det overrasker mange at få at vide, at hun faktisk er 65 år gammel. Mange har i kommentarfeltet givet udtryk for, at de aldrig ville gætte på, at hun var 65 år.

Men faktisk er det slet ikke første gang, at Lynda har chokeret sine følgere på de sociale medier.

I en anden video afslører den 65-årige kvinder, der må siges at kunne bryste sig at have et meget ungdommeligt udseende, hvordan hun formår at holde sig så ung.

Hun fortæller i denne video, at hun 'elsker kaffe og fitnesscenteret', og at hun er en introvert. Ikke nok med det, så forklare hun også, at hun ikke har været under kniven, for at holde sig selv ung.

"Jeg hører det hele tiden, men jeg lover, at jeg aldrig har fået et BBL (brasiliansk numseløft)," siger den 65-årige Lynda.

"Det hele er gener," lyder det også fra hende.

Lynda afslører også i en anden video, at hun aldrig har været gift eller har fået børn, hvilket mange spekulerer i kan være en del af årsagen til hendes ungdommelige udseende.

Hun har skrabet mere end 86.000 følgere på det sociale medie, hvor hun ofte deler detaljer om sit datingliv, følelser og kost.

I en nylig video fortæller hun om en 'dårlig date', hvori hun siger, at manden 'så omkring 10 år ældre ud, end han sagde, han var på sin profil'. Han blev også ved med at tjekke sit ur og virkede til at have travlt.

Folk, der har set hendes video, hvor hun afslører sin alder, har reageret med stor overraskelse.

"Der er ingen måde, du er 65 år," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Kan ikke passe. Du ser bedre ud end 20-årige."

"Det kan ikke passe. Du ser højst ud til at være 35 år. Hvordan?" skrev en tredje, mens det fra en fjerde lød: "Jeg så ikke engang så godt ud som 25-årig."