Folk måber over hemmeligt McDonalds-trick: Sådan undgår du fedtede fingre

02/09/2020

Christian Granhøj Skouboe

De fleste kender McDonalds' fastfood. Foto: Shutterstock
Nu er sløret blevet løftet for et McDonald-trick, der gør det muligt at spise uden at få fedtede fingre.

Mest læste i dag

Det er nok de færreste, der kan sige sig fri for at have slået et smut eller to forbi McDonalds, når sulten har stået og banket på. Fastfoodkæden har snartsagt restauranter i de meste af verden. Noget tyder dog på, at restauranternes mange kunder er gået glip af et vigtigt trick i årenes løb. Det er nu blevet afsløret. Det fortæller The Mirror

Selvom de fleste nok er på udkig efter enten en burger eller noget kylling, når de slår vejen forbi McDonalds, så er det formentlig de færreste, der ikke også lige får en omgang pomfritter med. Det kan dog blive en fedtet omgang, hvis man ikke lige har styr på finmotorikken. Det er dog en saga blot nu.

Det skete, da en Twitter-bruger pludseligt trak forhænget væk og afslørede det smarte trick, som de færreste nok har fanget i årenes løb. 

Kender du det trick?

Nu viser det sig nemlig, at den papirindpakning, som pomfritterne sælges i, har et indbygget dipholder. Det afslørede en bruger på det sociale medie Twitter, der går under navnet "Today years old". 

Selvom det ikke har været kendt, så har den ikoniske gule og røde pomfritholder en indbygget flap, der kan bøjes tilbage, så den kan benyttes som en holder til ketchup, mayonaise eller andre af de efterhånden mange slags dyppelse, som man kan vælge, når man handler ind på McDonalds. 

Da det smart trick blev delt på Twitter, så gik det pludseligt hurtigt. Delinger, kommnetarer og andet væltede ind. 

Sådan gør man

"Today years old" har offentliggjort et billede, der helt simpelt forklarer, hvordan tricket fungerer. Opslagets mange kommentarer tyder på, at det tricket er nyt for mange. Selvom folk også kommenterer, at det har de kendt til i mange år. En kommentator bekymrer sig over, om den sindrige metode måske kan resultere i, at dyppelsen bliver klasket op af den rene trøje eller skjorte, hvis man er lidt uheldig. Personen mener at vide, at den lille flap kan fungere som en katapult i visse situationer. 

 

 

Du kan se billedet lige her: 

Foto: Today Years Old / Twitter.com

Har du prøvet det smarte trick?

 

 

 

 

 

 

 

 

Anbefalet til dig