Folk sagde det var umuligt: Hvad den enarmede dreng har lært, tager internettet med storm

13/09/2023

Nicolai Haugsted

Foto: Privat/Instagram
Videoen af den dedikerede dreng varmer hjerter over hele internettet.

Mest læste i dag

Den amerikanske familie Platt sidder inde med noget af en speciel dreng.

Men hvad der gør den unge Miles til en helt unik dreng, er ikke det faktum at han mangler den venstre arm fra albuen og ned. Det er tværtimod det at han ikke har ladet det begrænse ham.

Og netop hans dedikation og viljestyrke gjorde at han nu sidder inde med en evne, som folk troede var fysisk umuligt.

På Miles' 'bucket-list' (tjekliste over ting man vil nå at gøre, inden døden indtræder) stod der blandt andet, at han ville nå at lære noget nyt. Og hvad knægten viljestærkt kastede sig ud i, var at hækle.

For nok besidder han kun fem fingre, men med en god portion stædighed, tålmodighed, og hjælp fra den anden arm og begge fødder, lykkede det.

I en video som der er blevet delt på familiens Instagram-profil, ses Miles hækle en lille ræv i garn - og videoen har spredt sig på nettet som en steppebrand.

I kommentarfeltet er det væltet ind med rosende ord fra alle verdenskroge, der er dybt imponeret over Miles' mangel på begrænsninger.

"Som en ivrig hækler selv må jeg sige, at han gør det her helt fantastisk. Han er så dygtig, at jeg næsten ikke kan tro, at dette er hans første projekt. Fortsæt det store arbejde" skriver en læser.

En anden der sidder i samme situation som unge Miles og mangler en arm, føler sig pludselig set og sender rosende ord i familiens vej.

"Jeg græd glædestårer, fordi jeg pludselig ikke følte mig så alene".

Nu har familien adskillige gange kommet hjem til breve og og gaver fra privatpersoner og garnbutikker foran hoveddøren.

Du kan se videoen af seje Miles hækle sit første værk er:

Anbefalet til dig