Folk tror, at hendes datter er hendes søster: De får et chok, når de hører hendes alder

19/2/23 14:02

Henrik Rothenbücher

Foto: Instagram
En mor, der ligner hendes datter på en prik, oplever ofte, at folk tror, at de er søstre – og at folk bliver chokerede, når de hører hendes alder.

Hun har forklaret, at grunden til, at hun ser ungdommelig ud er, at hun spiser sundt. Desuden har hun hævdet, at unge mænd ofte skriver til hende på de sociale medier, fordi hun ser så meget yngre ud, end hun er.

Den selverklærede 'lækre mor' ligner hendes 22-årige datter på en prik, og lighederne er bestemt til at få øje på, når man ser billeder, hvor de sidder eller står sammen.

45-årige Joleen Diaz, der bor i Californien i USA, har flere gange oplevet, at folk ikke tror på, at hun er så gammel, som hun egentlig er, da hun ser meget yngre ud. Det skriver Mirror.

Flere gange har hun delt billeder af hende og hendes 22-årige datter, hvilket har fået folk til at tro, at de er søstre. Mor og datter har desuden afsløret, at de sommetider går på dobbeltdate sammen.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

I kommentarfeltet til de mange billeder og videoer, som Joleen har delt på de sociale medier, er der mange, der roser hendes ungdommelig og smukke udseende.

"Smuk som altid," er der blandt andet blevet kommenteret på et af hendes billeder.

På billede, der viser hende og hendes datter, er der også blevet stillet spørgsmålstegn ved, om Joleen egentlig fortæller sandheden om sin alder.

"Vent... Vent et øjeblik. Jeg har været nødt til at kigge på din Instagram to gange. Er det virkelig din datter?" er der en person, er har kommenteret.

"Hun ser så ung ud. Jeg mener det seriøst. Fantastisk," skrev en anden.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Joleen har da også indrømmet, at hun er blevet overvældet af al opmærksomheden, men der har været et par bump på vejen, der har forhindret hende i at finde 'den rette'.

Et af de bump, der har været på vejen, er at dating-appen, Hinge, fjernede hendes profil, da folk blev ved med at rapportere hende profil.

"Jeg er faktisk på Hinge, men jeg har fået slettet min konto flere gange," afslørede hun.

"Det er sjovt. Jeg tror, folk tror, at jeg er en falsk konto, og derfor anmelder mig."

"Jeg kunne linke min Instagram til min profil, hvilket sandsynligvis ville være med til at bevise, at det virkelig er mig, men jeg gør det ikke, da jeg ikke synes, at mine sociale medier viser den simple, jordnære person, jeg er."

"Jeg vil gerne være i stand til at finde sammen med nogen og derefter forklare om mine sociale medier til dem, når de kender mig lidt mere."