Folk tror, hun er 18 år: De får et chok, når hun afslører sin alder

08/12/22 18:14

Nicolai Busekist

Foto: TikTok
En kvinde, der ser ung ud af sin alder, har afsløret, at folk får et chok, når hun afslører sin alder.

Du har med garanti hørt, at man aldrig må spørge en kvinde om, hvor gammel hun. Men sommetider er man ganske enkelt nødt til det.

På det seneste er en ny trend skyllet ind over de sociale medier. Den går i al sin enkelthed ud på, at personer, der ser ud til at være yngre, end de er, deler videoer, hvori de afslører deres alder.

Rigtig mange har delt sådanne videoer på særligt TikTok - og det samme har en kvinde ved navn Angela. Og det har fået mange til at udtrykke, at de er chokerede over at høre, hvor gammel hun er, skriver The Sun.

Angela er influencer og har næsten 300.000 følgere på TikTok, hvor hun har delt en video, hvori hun fortæller, at hun ofte oplever, at folk tror, at hun er 18 år gammel. Faktum er dog, at det ikke er sandt, da hun faktisk er en del ældre.

"Du er bare en baby. Du er sikkert 18 år," siger hun, og lader som om, at hun imiterer andre. 

"Okay, måske 21 år," fortsætter hun, hvorefter hun svarer sig selv: "En smule ældre."

Og så siger hun: "25?", hvilket hun igen besvarer med: "En smule ældre."

Til sidst indrømmer hun, at hun faktisk er ti år ældre end dette. Hun afslører nemlig, at hun fyldte 35 år i november.

Hendes video er hurtigt gået viralt på det sociale medie, hvor den har fået mere end 825.000 visninger.

I kommentarfeltet under videoen er der flere brugere, der har givet udtryk for, at de er chokerede over at finde ud af, at hun faktisk er 35 år. Omvendt er der dog andre, der giver udtryk for, at de ikke er helt så forbavsede.

"Det her er måske den første TikTok, jeg har set, hvor nogen faktisk ser yngre ud, end de er. Du ser så godt ud! Jeg ville aldrig have gættet, at du er ældre end mig," skriver en.

"Du ser ung ud, men ikke 18 år. Måske mere midten af 20'erne," lyder det fra en anden.

Andre skriver, at de godt kunne regne ud, at hun var omkring 35 år, hvilket de hævder at kunne se ud fra hendes hår og tøj.

"Delen fra siden afslørede det. Jeg vidste, at du var mindst 30," skriver en bruger.

"Du har mange unge træk. Jeg kan regne ud, at du er ældre på grund af din stil og hud, men du ser godt ud," lyder det fra en anden.