Forældre afslørede unikt babynavn: Nu bliver de latterliggjort på internettet

11/2/23 14:43

Mathias Busekist

Foto: Shutterstock
Deres usædvanlige babynavn er gået viralt.

Når det drejer sig om at navngive deres nyfødte barn, er forældrene under et enormt pres. Meninger og kommentarer kan komme fra alle sider, f.eks. fra familie, venner og endda helt fremmede.

Mens nogle foretrækker mere traditionelle eller almindelige navne til deres lille barn, har andre en forkærlighed for de usædvanlige navne.

Forældrenes kreativitet kan sommetider strække sig udover det sædvanlige, hvilket kan skabe en del røre blandt de mennesker, der falder over det. Og det "mærkelige" navn, som disse forældre har valgt, har i den grad vakt nysgerrighed.

Moren delte et billede af sit nyfødte barn, hvortil hun afslører, at barnet har fået navnet Pheart. Det unikke navn fangede hurtigt andres opmærksomhed, fordi det lød påfaldende meget ens med noget andet.

Efter billedet blev delt, blev det med det samme delt i et Reddit-forum, hvor folk mildest talt var forbløffede over stavemåden.

"Jeg forstår virkelig ikke, hvordan det her kunne ske," skriver en.

"Det er så ondskabsfuldt. Så ondskabsfuldt," skriver en anden.

"Jeg lo højlydt. Tænk på lærere, sygeplejersker osv., når de skal udtale navnet," kommer det fra en tredje.

"Jeg er så ked af det, fordi jeg ved, at dette er et rigtig menneske, som nødt til at vokse op med dette navn," tilføjer en fjerde.

Derudover har flere foreslået, at udtalen af navnet kan være anderledes end det, der almindeligvis antages.

"Det udtales "Heart". P'et må være stumt," skriver en.