Forældre udskammes for at udeblive fra søns bryllup: Årsagen er rystende

Udland
Foto: Shutterstock
Et forældrepar er havnet i modvind, efter de besluttede at udeblive fra deres egen søns bryllup, for at deltage i en sportsbegivenhed.

Mest læste i dag

Når man bliver gift, er det som regel ens forældre, der står øverst på gæstelisten. Sandsynligvis er de nemlig lige så begejstrede for brylluppet, som du selv er.

Men hvad sker der, hvis dine forældre afviser din invitation og nægter at deltage på den store dage?

Det er præcis, hvad der angiveligt er sket for en brudgom, der blev gift tidligere på måneden. Hans forældre fortalte ham nemlig, at de ikke ville deltage ved brylluppet, da de skulle tage del i en sportsbegivenhed. Det skriver Daily Mirror.

Historien er blevet delt på Reddit af brudens kusine, der tilmed afslørede, at sportsbegivenheden var en turnering, der varede i to uger. Alligevel nægtede forældrene at gå glip af én eneste dag - heller ikke, selvom det var for at se deres søn blive gift.

"Min kusines bryllup var for to weekender siden. For omkring tre måneder siden fortalte gommens forældre, at de ikke ville være i stand til at komme, fordi brylluppet blev holdt under en sportsbegivenhed, de ville deltage i," skrev hun på Reddit.

"De afslog invitationen til deres søns bryllup, fordi de skulle være med til denne to uger lange turnering på den specifikke dag."

Derudover havde gommens forældre oprindeligt tilbudt at betale for blomsterarrangementer til brylluppet, men dette tilbud trak de tilbage, da de besluttede ikke at deltage.

"Tilsyneladende havde gommens forældre sagt ja til at dække udgifterne til blomsterne. Hvad min kusine og hendes mand dog ikke vidste, var, at da forældrene afslog deres invitation, trak de også tilbuddet om at betale for blomsterne tilbage," fortsatte kusinen.

"Min kusine tænkte ikke på at tjekke op på dette, fordi hun troede, at der allerede var styr på det. Nå, du gættede rigtigt; der kom ikke nogen blomster på den store dag."

Reddit-brugeren forklarede, at de var nødt til at købe blomster fra et supermarked for at være sikre på, at bruden og hendes brudepiger i det mindste havde buketter. Men episoden resulterede også i et skænderi mellem gommen og forældrene over telefonen.

"Tilsyneladende mente svigerforældrene, at det var indlysende, at da de ikke var i stand til at komme (de var i stand til det, men valgte bare at lade være), ville de ikke længere bidrage," afslørede hun.

"Vi endte med at løbe hen til et nærliggende supermarked og købe alle deres hvide roser, så bruden og brudepigerne i det mindste havde buketter."

"Jeg ved ikke, hvordan denne detalje blev overset af alle, inklusive deres bryllupsarrangør, men det er overflødigt at sige, at min kusine var rigtig ked af det."

I kommentarfeltet på Reddit havde de fleste svært ved at tro, at brudgommens forældre kunne opføre sig på denne måde, og kaldte dem for både 'forfærdelige' og 'respektløse'.

"Det knuser mit hjerte. Jeg forstår ikke, hvordan de kan gøre dette mod nogen, de angiveligt holder af," skrev en person, mens en anden skrev: "Det er forfærdeligt. For at være ærlig, ville det få mig til at droppe kontakten med mine forældre."

"Det er ren og skær respektløshed, og bekræftelse af, at disse mennesker ikke holder af dig," lød det fra en tredje.

Anbefalet til dig