Far forarger med helt særlig hyldest til sine børn: "Usmageligt"

27/05/2023

Henrik Rothenbücher

Genrefoto: Shutterstock
Det er ikke alle, som fandt faderens tatovering særlig charmerende.

Mest læste i dag

Det er efterhånden ikke uvant at se folk med kropsudsmykninger som tatoveringer og mange får lavet en tatovering, som har en særlig betydning.

Mens mange forældre får tatoveret portrætter, fødselsdatoer, håndaftryk og tegninger, som er et symbol for deres børn - så gik en far i en helt anden retning, da han skulle have en tatovering for sine børn.

Faderen som ikke er nævnt med navn, havde postet sin nye tatovering på Facebook og efterfølgende fandt den også vej til mediet Reddit. 

“Fucking ulækkert,” sådan lød dommen fra en person i kommentarfeltet, mens en anden kommenterede at vedkommende aldrig havde set noget lignende.

Usmageligt

Tatoveringen viser seks lorte, med fluer omkring og navnene på faderens seks børn, skrevet ud fra hver lort - Bobby, Riley, Lilliana, Chase, Silas og Leila. 

“Jeg har fået tatoveret mine seks små lorte bag på benet, jeg elsker hver klistrede lille en.” Sådan skriver han til billedet af den nylavede tatovering.

Det er ikke alle som er begejstrede for tatoveringen. Foto: Reddit

En person skriver til billedet, at "det er det mest usmagelige" vedkommende nogensinde har set, mens flere kommentarer i samme genre fylder i kommentarfeltet. 

Flere skriver at manden har ødelagt sin krop og nu har “lort løbende ned af benet”. 

Der er dog også enkelte som er i den anden lejer og finder motivet originalt og sejt. 

Anbefalet til dig