Forfærdelig juletragedie: 4-årig dreng død i vandland juleaften

Dette er et genrebillede og ikke fra det omtalte vandland. Foto: Shutterstock.com
Dette er et genrebillede og ikke fra det omtalte vandland. Foto: Shutterstock.com
En blot 4-årig dreng mistede livet i en tragisk ulykke den 24. december.

Mest læste i dag

En blot 4-årig dreng mistede livet i Center Parcs Longleat Forest, som er et vandland, der ligger i nærheden af Warminster i England, lørdag morgen.

Wiltshire Police har meddelt, at blev tilkaldt til stedet, hvor de skulle yde støtte til South Western Ambulance Service, som også var kaldt ud til den tragiske ulykke.

"Desværre er det blevet bekræftet, at en 4-årig dreng er død efter en hændelse i Center Parcs Longleat Forest nær Warminster kort efter kl. 11 i morges (24/12)," meddeler politiet ifølge mediet LADbible.

"Dette bliver ikke behandlet som mistænkeligt. Vores tanker er hos drengens familie i denne svære tid."

Et vidne har udtalt, at den forfærdelige ulykke fandt sted i et såkaldt bølgebassin. Desuden lyder det, at The Sun har talt med en kvinde, der så den fatale ulykke finde sted.

Til The Sun fortæller denne kvinde, at både hun og hendes børn overværede ulykken, hvilket har sat sig i særligt hendes datter.

"Min datter og søn så det også - hun er ret ked af det," siger hun til det britiske medie.

Efter den tragiske ulykke fandt sted, har selve vandlandet også udsendt en meddelelse, hvori de udtrykker deres medfølelse og støtte til de efterladte.

"Vi er dybt berørte af den tragiske nyhed om, at en ung gæst er gået bort i Longleat Forest i dag (24. december)," lyder det fra vandlandet Center Parcs Longleat Forest.

"Vi tilbyder vores støtte til familien og til vores medarbejdere, som ydede øjeblikkelig hjælp. Vores tanker forbliver hos familien i denne meget svære tid."

Ifølge The Sun blev en helikopter tilkaldt til stedet, men desværre viste det sig, at der ikke var noget at gøre, for at redde den lille dreng.

Anbefalet til dig