Forsvundet hund var på 160 kilometer lang tur: Nu er den genforenet med sin ejer

23/08/2023

Thea M. Andersen

Foto: Privat
Ralph er heldigvis genforenet med sin ejer.

Mest læste i dag

Ralph, en tre år gammel hund, tog alene afsted på en 160 kilometer lang tur – og det hele foregik i en taxa!

Ejeren, Georgia Crewe, delte historien om Ralphs uventede eventyr, der har efterladt alle forbavset.

Det hele begyndte, da Georgia og Ralph besøgte en populær kennel, hvor de stødte på en anden hundeejer. Mens ejerne snakkede, fik Ralph chancen for at smutte væk fra kennelen og begav sig ud på sin egen lille tur. Dette var ikke første gang, Ralph havde vist sig at være en lille røver, men normalt vendte han hurtigt tilbage. Denne gang var anderledes, skriver Sosialnytt.

Efter at have ledt i skovene omkring kennelen i hele tre timer, opdagede Georgia, at Ralph var forsvundet.

Det blev snart klart, at Ralph havde vovet sig langt væk og var endt ved en vej, hvor en taxi var standset for at samle en familie op til turen til lufthavnen.

Taxachaufføren bemærkede, at Ralph ikke bar noget halsbånd, og derfor havde han ingen måde at kontakte ejeren. Men i stedet for at efterlade ham ved vejen, besluttede chaufføren at tage Ralph med på turen og håbede på at finde ejerne senere.

Efter at have afleveret familien i lufthavnen, overraskede det alle, da Ralph selv kom hen til taxachaufføren. Det viser sig, at Ralph må have nydt sin tid på vejen og i taxaen.

Georgia havde delt et opslag om Ralphs forsvinden på sociale medier, og kort tid efter opdagede en ven af taxachaufføren det. Således endte det hele godt, og Ralph blev genforenet med sin ejer.

Det var uden tvivl en lettelse for Georgia at have sin firbenede ven tilbage i hendes arme.

Ralphs eventyr har ført til, at han nu bærer et gps-halsbånd med lygte og Georgias telefonnummer.

Anbefalet til dig